Odpoklic

Če ste alergični na mlečne izdelke, pozor

T.L.
7. 11. 2017, 21.08
Posodobljeno: 7. 11. 2017, 21.18
Deli članek:

Odpoklic temne čokolade Choceur.

www.hofer.si
Temno čokolado lahko vrnete v njihove poslovalnice tudi brez računa.

Če imate doma temno čokolado znamke Choceur (300 gramov) proizvajalca in dobavitelja Hofer KG, ZNL Schocofabrik, jo lahko vrnete v katero koli Hoferjevo poslovalnico, sporočajo iz podjetja. Čokolada namreč vsebuje nedeklarirane mlečne beljakovine, zato so se odločili za preventivni odpoklic vseh zalog izdelka z rokom uporabe do najmanj junija 2018, sporočajo iz podjetja.

Izdelek je bil v Sloveniji na voljo v Hoferjevih poslovalnicah od četrtka, 28. 9. 2017. Zdaj so izdelek umaknili iz prodaje.

Za alergike na mlečne izdelke omenjena čokolada namreč ni primerna za zaužitje, saj med sestavinami nista navedena mleko oziroma smetana. Kdor na mlečne izdelke ni alergičen, lahko čokolado uživa brez zadržkov. Pri vseh drugih izdelkih znamke Choceur so sestavine pravilno navedene, še sporočajo iz podjetja.

Kupci lahko izdelek vrnejo v katero koli Hoferjevo poslovalnico in kupnino bodo povrnili tudi brez predložitve računa. Več informacij pa je potrošnikom na voljo od ponedeljka do petka med 8. in 18. uro na telefonski številki 01/83 46 600 in na e-naslovu info@hofer.si.