Posvojenec

Pedofila je prijavil oče žrtve

uk
16. 2. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Zaradi pedofilije aretirali posvojenega sina obsojenega pedofila Sanduskyja

Profimedia
Veliko pedofilov je bilo zlorabljenih v otroštvu in verjetno je bilo tako tudi z Jeffreyjem.

Državna tožilka Stacy Parks: "Vsi otroci imajo pravico biti varni. Ta primer bomo obravnavali tako agresivno kot katerikoli drug primer zlorabe mladoletnikov."

Policija je v Pensilvaniji aretirala 41-letnega Jeffreyja Sanduskyja zaradi spolnih odnosov z mladoletnikom. Novica v ZDA zelo odmeva, saj je Jeffrey posvojeni sin trenerja na univerzi Penn State Jerryja Sanduskyja, ki so ga leta 2012 obsodili na med 30 do 60 let zapora zaradi spolnih zlorab mladoletnikov.

Jerry Sandusky je bil dolga leta pomočnik glavnega trenerja univerzitetnega moštva v ameriškem nogometu, med prvimi pa ga je spolnih zlorab obtožil njegov prav tako posvojeni sin Matt. Jerry Sandusky je skupaj z ženo posvojil šest otrok. Spolni škandal je pred leti odnesel s položaja tudi izjemno uspešnega trenerja Joeja Paterna. Kot kaže, je tudi njegov posvojenec Jeffrey pedofil, saj je obtožen, da je imel leta 2013 spolne odnose z mladoletnikom, lani pa je sina ženske, s katero je živel, prosil za njegove gole fotografije. Policiji ga je prijavil fantov oče, ki je sporočila odkril na sinovem telefonu.

Profimedia
Jerry Sandusky