Pokazala preveč

Razgaljena Kate razburja

sn
16. 2. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Gola ramena na ogled vsem gostom, zbranim na podelitvi britanskih filmskih nagrad (Bafta 2017), seveda ne bi bila nič sporna, če bi jih razgalila katera od filmskih zvezdnic.

Profimedia
Prepovedi so za vojvodinjo očitno pravi izziv.

Tako pa je bila tista, ki je pokazala največ gole kože, vojvodinja Kate, soproga britanskega princa Williama.

Profimedia
Vse za stil.

In čeprav so pozornost s svojim modnim izborom pritegnile številne filmske zvezdnice, še posebej sta s svojo modno izbiro navdušili Viola Davis in Nicole Kidman, je bila Kate fotografirana največkrat in v medijih najbolj opevana. Že na slovesnosti v prestižnem Albert Hallu in pozneje v medijih je dobivala čestitke za svoj pogum oziroma kršenje stroge britanske tradicije, ki vsem ženskim predstavnicam kraljeve družine prepoveduje razgaljena ramena. Kate odzivov na njen pogum ni komentirala, modro molči tudi princ, ki pa je ob svoji soprogi hodil precej vzravnano in dobesedno blestel od ponosa na lepotico ob sebi.

Premišljeno

Katina obleka seveda ni bila izbrana naključno, njena stilistka Natasha Archer je menda dolgo tuhtala, kako bi vojvodinjo Cambriško oblekla, da bi zasenčila slavne in pri izbiri garderobe običajno zelo drzne igralke.

Izbor s cvetjem vezene razkošne obleke znamke Alexander McQueen je bil zadetek v polno, pričeska pa ravno prav dvignjena, da je delovala elegantno in omogočila, da so prišli do izraza dragoceni uhani iz kraljeve zakladnice.

Profimedia
Angleški modni kritiki: "Postavni princ v elegantnem smokingu je ženino podobo čudovito dopolnil."