Stopila ji je v bran

Melaniina spolna zgodovina je njena stvar

sr
15. 2. 2017, 21.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Melania Trump ima velike težave s pripombami, ki se nanašajo na njeno preteklo življenje. Eno od takšnih je pokasirala v preteklih dneh, v bran pa ji je stopila znana igralka.

Reuters
Nespodobni komentar so takoj obsodili tudi pri New York Timesu.

Profimedia
Tvit igralke je opazila tudi Melania sama.

Prva dama ZDA Melania Trump se je na twitterju posredno zahvalila igralki Emily Ratajkowski, ki ji je prav tako na twitterju stopila v bran, potem ko je slišala opazko novinarja New York Timesa na newyorškem tednu mode, s katero je soprogo Donalda Trumpa označil za prostitutko. Emily je tvitnila, da je v nedeljo slišala žaljive besede, in sporočila, da se to ne dela – ne glede na politična prepričanja. »Njena spolna zgodovina in njene gole fotografije me ne zanimajo in ne bi smele zanimati nikogar,« je napisala.

Novinar jih je slišal

Prva dama ZDA je v svojem tvitu omenila igralko in izrekla priznanje vsem ženskam, ki se postavijo v bran drugim ženskam. New York Times je pred tem sporočil, da je novinar, ki ne pokriva Washingtona ali politike, omenil nepotrjeno govorico o Melanii Trump. »Komentar ni bil namenjen za javnost, vendar je bil vseeno povsem neprimeren in ga ne bi smelo biti. Novinar jih je slišal od urednikov,« je sporočil časopis. Ob tem spomnimo, da Melania Trump toži izdajatelja časopisa Daily Mail zaradi objave govoric, da je bila prva dama ZDA ob prihodu v Združene države pred 20 leti spremljevalka oziroma drago plačana prostitutka.