Nal Husić

Kaj za leto 2023 astrološkim znamenjem sporočajo živalski vodniki?

Nal Husić, www.carovnik-nal.si
22. 12. 2022, 12.16
Posodobljeno: 22. 12. 2022, 12.17
Deli članek:

Počasi vstopamo v leto 2023, v katerem bomo delovali pod energijo števila 7. To bo leto učenja in usvajanja lekcij iz preteklosti. Vsak se bo na svoj način soočal z lastnimi izzivi, in vse to z namenom, da prav skozi izkušnje zrastemo in se razvijamo.

arhiv svet 24
Beli mag in bralec kart Nal Husić – tokrat v vlogi razlagalca sporočil živalskih vodnikov za leto 2023

Predstavljajte si leto 2023 kot učilnico, v kateri smo ljudje učenci, učitelj (življenje) pa nam kaže pretekle dogodke. Predstavljeni nam bodo vsi aspekti našega delovanja in pomembno je, da se nanje ne odzivamo čustveno ali se preveč vpletamo. Glejmo na vse skozi oči učenja, kajti prav zaradi tega smo kot duše prišli na ta čudoviti planet.
Nekateri bodo imeli možnost, da sebe ali svoje delo predstavijo drugim; energije tega leta bodo podpirale učitelje, predavatelje, pisce in vse, ki si upajo uzreti širšo sliko.
Vsi, ki bodo delovali z iskrenim, srčnim namenom, bodo deležni velikih nagrad. Seveda bo treba delovati ter biti v koraku s tokom življenja. Za manj pogumne bodo okoliščine poskrbele, da zasijejo na svoj način, prek premagovanja lastnih strahov, soočanja s situacijo in razumevanja preteklosti. Prav vsak bo imel možnost, da po svoje spozna določene dele sebe.
To bo tudi leto velikih prebojev za tiste, ki hočejo več od življenja. Za tiste, ki so sposobni prevzeti vajeti življenja v svoje roke ter se podati v odkrivanje novih znanj.
Število 7 podpira mistike in vse, kar je povezano z nevidnim. Zato je ključnega pomena, da načrtno delamo na sebi, se povezujemo s svojo lepo dušo ter odkrivamo dušne darove in talente, ki jih imamo prav vsi.
Pri delovanju se zanašajmo na intuicijo in po pomoč se obrnimo k duhovnim vodnikom, dragim angelom, magom, pokojnikom, živalskim vodnikom, h Kreatorju vsega, kar je. Zaprosimo jih za podporo in vodstvo. Potrebno pa bo tudi naše zemeljsko delovanje. Za uspešno usvajanje znanj in doseganje želenega je treba združiti duhovno zavedanje z zemeljskim načinom delovanja.
S tem namenom sem pripravil vpogled v leto 2023 in se po nasvet obrnil k živalskim vodnikom. Te izjemne energije, polne ljubezni in topline, so nam vedno na voljo. Samo poklicati jih je treba in jim dovoliti, da nas podprejo. Vprašal sem jih, kateri od njih bo delal z nami in čigav živalski vodnik bo vse leto. Vsako astrološko znamenje ima namreč svojega živalskega vodnika. Poglejmo, kakšna sporočila imajo za nas.

nh
živalski vodnik lisica

OVEN – lisica
Pred vami je zanimivo in zelo poučno leto. Skozi okoliščine se boste učili spoznavati sebe in lastno vrednost. Postavljeni boste v številne okoliščine, kjer bo treba pokazati veliko mero odločnosti ter premagovanja lastnih senc. Spoznali boste tudi, da ubiranje bližnjic dolgoročno ne prinaša uspeha. Posledično vas bodo tudi odnosi učili, da čakanje ne zagotavlja varnosti.
V letu 2023 osvojite modrost opazovanja dogajanja okoli sebe. To je lastnost živalskega vodnika, ki vas bo podpiral na poti vse leto. Uporabite šarm in eleganco, dopustite lepotam življenja, da vstopijo v vaše življenje. V odnosih sklepajte tudi kompromise in naučite se prilagajati situacijam. Tako si boste odprli mnoga vrata in spoznali lastne moči. Nekaj situacij bo za vas pravi izziv, pa ne kot kazen, ali da bi vam škodili, temveč bodo to izjemne možnosti, da spoznate sebe, svoje kvalitete in izberete tisto, kar je v skladu z vašimi vrednotami.
Ne bojte se neprijetnih soočenj. Prek teh se boste naučili premagovati lastne strahove, odkrivati dušne talente ter vse modrosti, ki jih posedujete. Pri izražanju, sprejemanju pomembnih odločitev in javnih nastopih k sebi v mislih pokličite tega izjemnega živalskega vodnika, lisico, in jo zaprosite za podporo in pomoč.

nh
živalski vodnik merjasec

BIK – merjasec
Že od mladih nog ste se nekoliko skrivali v krošnjah življenja, a si tudi tako pridobivali izkušnje. Življenje vas je postopoma učilo, da se začnete zavedati lastne veličine, a ste do tega trenutka (več ali manj) iskali smisle življenja.
Težavno leto je za vami, saj ste se srečevali s spremenljivimi okoliščinami. Zdaj ste se naučili, kako ceniti sebe in svoje delo, in tako pridobili mnoga spoznanja o življenju. V letu 2023 boste imeli priložnost, da zasijete na vseh področjih. Uporabite bikovo iznajdljivost, prevzemite vajeti v svoje roke, uporabite izkušnje ter modrosti iz preteklosti. Imate odličen recept, da dosežete prav vse, česar se boste lotili, in tako boste nizali zavidljive uspehe.
Prehodili ste mnoge poti in si nabrali dovolj izkušenj. Zavedajte se lastnih moči in dovolite si biti divji. Stopite v voditeljsko vlogo in v ospredje. Jasno se izražajte, predstavite se svetu prek svojih produktov, znanja, predavanj. Tisti, ki že dolgo časa čakate na »pravo priložnost«, jo imate zdaj na dlani. Uporabite dar za umetnost in napišite knjigo, spravite iz sebe nov projekt, karkoli. Najdite način, kako izraziti svojo nežno plat, dovolite si biti bolj čutni in ljubeči. Najbolj do sebe. Na to vibracijo se bo odzivala tudi vaša okolica, življenje. Zbudite junaka v sebi!

nh
živalski vodnik losos

DVOJČKA – losos
Številni pripadniki tega znamenja ste letos delovali bolj lahkotno in umirjeno. To pa zato, ker vam je telo dalo znak, da potrebuje posebno pozornost. Vaša duša vam je tudi na tak način zagotovila potrebno regeneracijo. In pred vami je zanimivo in dinamično leto 2023. Imeli ste dovolj časa, da razmislite o vsem, kar vas veže na dom, družino, preteklost.
Leto 2023 bo za vas leto navdiha. Iskali boste navdih v vsem, kar vas obdaja. Losos ima zelo pomembno, a tudi težko nalogo, da se s potovanja po oceanu vrne k svojim koreninam. Odnosi bodo tako za vas v ospredju, namenite jim veliko pozornosti, pa tudi razumevanja. Po omenjeni navdih se obrnite k notranjemu otroku in mu najprej zagotovite veliko mero razumevanja, topline, sočutja in nežnosti. Vaš otrok je ranjen in morda ste ga zadnje čase zapostavili. Zdaj je prišel v ospredje in vam kaže sliko dejanskega počutja. Zaradi tega se lahko srečujete s trmo, upirate se novitetam, pogosto se pojavlja jeza, zamerljivi ste ... Tako se počuti vaš notranji otrok, zato je zelo pomembno, da mu čim prej namenite dovolj časa in se z njim pogovorite.
Odnos do sebe, ki ga boste negovali, se bo odražal tudi v okoliščinah. Zagotovite si več vsega, kar vas napaja z radostjo, veseljem, vam daje moč.

nh
živalski vodnik bik

RAK – bik
Z vami bo v letu 2023 delal oziroma vas podpiral živalski vodnik bik. Bik je zelo vztrajen, trmast pri svojih stališčih in ne vda se zlahka.
To je sporočilo za vas, dragi raki, za leto 2023: okoliščine vam bodo naklonjene in v prid le, če boste vztrajali ne glede na čas ali zahtevnost naloge. Zagotovljene vam bodo zelo dobre poslovne priložnosti, dolgotrajna poslovna sodelovanja. Bik je materialistično usmerjen in je sposoben zagotoviti finančno preskrbljenost. Za vas to pomeni, da boste imeli možnost napredovanja in nizanja uspehov prav na področju kariere. Treba bo uvesti novosti, nove ideje, vizije, s katerimi boste zablesteli. Osebnostno boste rasli skozi poslovni uspeh, kar vam bo dalo dodatno podporo ter tudi navdih za nove cilje in poslovne podvige.
V svoje delovanje vnesite več discipline in organizacije, pa tudi energije. Vložena energija se vam bo bogato obrestovala, zato zavihajte rokave in se lotite dela. Po drugi strani vas bik želi spomniti na dejstvo, da se naučite tudi sprejemati, ne samo dajati in zagotavljati.
Odprite se obilju in ga sprejmite, saj vam ga bo življenje ponujalo na različne načine. Naučite se prepoznati znake življenja, ki sporočajo, da si zaslužite, kar vam pripada. Ozavestite to.

nh
živalski vodnik tjulenj

LEV – tjulenj
Dolgo časa igrate igro s seboj, ki vas je pripeljala do razpotja. Znašli ste se sami, izgubljeni, razdvojeni na križišču življenja. Na eni strani živite življenje, ki ga drugi pričakujejo od vas, na drugi strani pa hrepenite po življenju, ki bi vas res osrečilo in prineslo radost v srce. Posledično ste v sebi žalostni.
V prihajajočem letu bo treba razumeti to bolečino, »pozdravite« jo lahko z razumevanjem. Prisluhniti bo treba klicu svoje lepe duše, ki vas bo prek okoliščin učila sprejemanja življenjskih odločitev. Naslednje leto bo leto velikih transformacij za vas. Zagotovljene vam bodo situacije, ko se boste (hote ali ne) naučili reči da ali ne. »Varnih iger« ne bo več. Preveč ste že tvegali in se žrtvovali za nekaj, kar ni vaše. Preobrazbe v življenju zahtevajo odhode določenih ljudi in to sprejmite z razumevanjem. Ne oklepajte se starega in tistega, kar vas ne podpira na vaši poti. Za doseganje uspehov aktivirajte željo po raziskovanju nevidnega, povezujte se s svojo dušo in se oprite na intuicijo. Umirjen um bo zagotavljal pomirjenost s seboj, z okolico in življenjem. Odstranite vse »motilce« iz okolice in se posvetite sebi, svojim ciljem.
Načrtno razvijajte komunikacijo s predniki, s tistimi na drugi strani mavrice, ki imajo za vas odlične nasvete. Vaša duša ima za vas zelo pomembna sporočila.

nh
živalski vodnik orel

DEVICA – orel
Dogodki letošnjega leta so vam jemali moč, in sicer zato, ker ste se skozi izzive srečevali s pomanjkanjem vere vase in v svoje sposobnosti. Temu je botroval glasen ego, ki se je zaletavo loteval vsega, upiral se je prilagajanju in na koncu ste bili nemočni ter dostikrat ranjeni. Vse to je posledica neskladja vašega srca in uma. Hodili ste mimo sebe in se trudili ugajati drugim. Pozabili ste nase in na svoje ljubeče srce.
V letu 2023 boste imeli možnost napredovanja in novo priložnost usvojiti znanja, ki so od vas zahtevala nič drugega kot jasen um, odločnost ter sprejemanje hitrih odločitev. Preden naredite korak naprej, si sicer oglejte širšo sliko situacije. Odločitev ne sprejemajte, ko je prisoten čustveni naboj. Umirite se, vprašajte svoje srce, kaj ga dejansko osrečuje in kaj potrebuje, da bo veselo in radostno. Vaša odgovornost je, da mu zagotovite vse, kar ga napaja z občutki veselja, odločite se za srečo. Vse drugo odstranite, sicer boste skakali iz situacije v situacijo ter se vračali na začetek.
V svoje okoliščine vnesite potrebno harmonijo in tako boste dosegali odlike na vseh področjih. Harmonijo najprej vpeljite v sožitje srca in uma. S tem dobite zmagovalno kombinacijo za manifestacijo vsega, kar si želite.

nh
živalski vodnik svinja

TEHTNICA – svinja
Za vas bo leto 2023 zelo rodovitno in ustvarjalno. Imeli boste možnost zacveteti v vseh okoliščinah in doseči zastavljene cilje. Preden se tega lotite, si še v tem letu vzemite čas za konstruktiven pogovor s seboj. V ospredju naj bo odnos do sebe. Kaj vas tako moti glede vas samih, pri svojem videzu? Ste morda malce pasivni in se krivite za lastno nedelovanje? Vzemite se v roke in se podvizajte.
Začnite delovati in tako se bo kolesje življenja obrnilo v želeno smer. Premagajte vse ovire, ki si jih sami postavljate, tako da prevzamete odgovornost ter se soočite s seboj in obveznostmi. Če si boste to omogočili, je pred vami zelo uspešno leto in ne boste zamudili ponujenih priložnosti. Te se bodo vrstile ena za drugo, zato bodite pripravljeni nanje. Ne pozabite na odnos do sebe, spremenite ga, če je treba. Pozornost namenite naučenim vzorcem in jih odpravite. Ko boste sprejeli to samopodobo in v sebi videli lepoto, se bo na to vibracijo odzvalo tudi življenje. Prepoznajte čar ljubezni in bodite bolj skrbni do sebe, ne toliko do drugih.
Leto 2023 vas bo učilo sprejemanja ter tega, da se je treba obdarovati z vsemi lepotami, ki si jih zaslužite. Naučite se tudi zahtevati zase. Rast in uspeh se bosta odražala skozi premagovanje lastnih strahov.

nh
živalski vodnik pes

ŠKORPIJON – pes
V letu 2023 boste imeli dovolj časa, da se posvetite področju odnosov, in ti bodo v ospredju vse leto. Najsi bodo prijateljski, poslovni ali partnerski, za vas bodo učilnica in najboljši poligon razumevanja odnosa do sebe. Strinjali se boste, da ste imeli letos kar nekaj preizkušenj prav na tem področju. Srečevali ste z zaključevanji, izgubami, s trmo, spoznali ste razne oblike egoizma, sebičnosti. Naj vam to ne vzame vere vase, pa tudi ne vere v druge ljudi. Dana vam je bila možnost, da se odločite, koga boste imeli ob sebi, in spoznate, kdo je vaš pravi prijatelj. Da razumete, da so tudi odhodi del življenja; to je del širšega mozaika naše lepe duše. Drugi so vam s svojim obnašanjem, delovanjem ali besedami želeli sporočiti, da stojte za svojimi vrednotami. Torej, zavrniti je treba vse oblike nespoštovanja, ne preveč ugajati in začeti postavljati meje.
Za vas bo v prihajajočem letu zelo pomembno, da energijo usmerite v odnose ter v njih vzpostavite harmonijo. To boste dosegli, če se obdate s tistimi, ki jim zaupate in imajo podobne vrednote. Vse drugo bo treba odstraniti, s tem si lahko zagotovite potrebni mir. Tako se bo vrnil tudi občutek zaupanja vase in v druge ljudi ter občutek sprejetosti.

nh
živalski vodnik vidra

STRELEC – vidra
Vidra vam za leto 2023 sporoča, da v svoje življenje, delovanje in okoliščine vnesite več igrivosti in veselja. Naznanja radostno leto, če boste sprejeli življenje na tak način. Navzven ste zelo prepričljivi, češ da je vse super, v resnici pa ste nezaupljivi in imate nekakšen odpor do življenja. Pomembno je, da poiščete vzrok in ga odpravite. Veliko lepih priložnosti zamujate s takim načinom delovanja. Po drugi strani dostikrat zavračate darila življenja, ki se vam ponujajo v vseh možnih oblikah. Vse to izvira iz tega, da ste bili zelo hitro, v zelo mladih letih primorani sprejeti vse odgovornosti življenja. Tudi vi si zaslužite veselje in vaša odgovornost je poskrbeti, da bo vedno prisotno.
Začnite početi stvari, ki vas veselijo, in v to ne vključujte nujno tudi drugih. Več časa namenite druženju z notranjim otrokom, ki vas pogreša in postaja vse bolj kritičen. Ponudite mu potrebno razumevanje in sočutje ter zasujte ga z ljubeznijo (ki jo v zunanjem svetu zavračate). Tistim, ki boste negovali odnos z notranjim otrokom, vidra sporoča, da v vaše življenje prihaja oseba, ki vam bo pokazala, da je igrivost del življenja. Vsega se lotevajte bolj lahkotno in ne bodite tako strogi do sebe.
Vaše fizično telo vam sporoča, da je treba opustiti občutke krivde, bodite bolj ljubeči do sebe. Prepustite se toku življenja in si dovolite biti sproščeni.

nh
živalski vodnik medved

KOZOROG – medved
Pred vami je obdobje, ko bo treba pokazati odločnost. V svojem delovanju ste srčni in iskreni – ko gre za druge. Letošnje leto je bilo za vas zelo produktivno, saj ste veliko energije in truda vlagali v delo oziroma kariero. Na tem področju ste želi uspehe in čestitajte si za dosežke. Po drugi strani vam je bilo delo izgovor, da se vam ni bilo treba ukvarjati z lastnimi mislimi o življenju, s seboj.
Medvedovi lastnosti sta zavedanje lastnih moči in volja do življenja. Dobro se zavedate, kdo ste in kaj lahko dosežete. Ko gre za vaše zasebno življenje, pa ste dosti bolj boječi. Boječi v smislu, da vas je strah prevzeti odgovornost zase in narediti ključni korak v življenju. Želeni premik oziroma uspeh boste dosegli, če boste združili izkušnje iz preteklosti z duhovnim zavedanjem. Izkušnja bo sicer terjala veliko poguma. Po drugi strani se bo vaš pogum s kančkom vztrajnosti bogato obrestoval.
Okoliščine vas bodo v letu 2023 nagovarjale, da v svojem življenju stopite v vlogo voditelja in zaživite lastno resnico. Intuicija vas bo vodila k uspehu, budno opazujte sebe v situacijah, ko se bo treba postaviti zase, aktivirajte vsa čutila, prek katerih boste osvojili moč usklajevanja s seboj, s svojimi srčnimi željami. Znotraj vas kriči želja po svobodi, neodvisnosti, in to boste pridobili z zaupanjem vase. V lastne odločitve.

nh
živalski vodnik zajec

Vam bo leto 2023 prineslo veliko novega. Resnično veliko novega. To bo leto sprememb, zato je pomembno, da ste odprti za novitete.
Vse leto boste ob dogajanju iskali varnost in posledično se lahko pojavijo skrbi. Te se nanašajo predvsem na materialno preskrbljenost oziroma finance. Za uspešno delovanje imejte čiste namere, bodite iskreni in zbudite se iz iluzij. Te so plod vašega pretiranega razmišljanja in preračunavanja. Letos ste morda malce odtavali in se odmaknili od realnega sveta. Zajec vas zato kliče, da uravnovesite okoliščine ter vanje vnesete harmonijo. Da boste dosegli želeno, je treba združiti duhovno zavedanje z zemeljskimi zakoni. Kar pomeni, da bo treba več delovati, imeti jasne cilje, pokazati sposobnost prilagajanja in ne čakati na »pravi čas«. Hitro bo treba sprejemati odločitve in slediti toku življenja.
Odprite se svetu in pokažite svoje prave barve. Maska lahko v letu 2023 deluje kot madež na obrazu. Odvrzite jo. Če boste delovali iz srčne vibracije, imeli čist in iskren namen, podprt s svetlobo, je pred vami zelo rodovitno leto, polno dogajanja, potovanj, nenadnih selitev, premikov. Bodite iskreni do sebe in poslušajte svoje srce. Pogreša vas.

nh
živalski vodnik krava

RIBI – krava
Krava nakazuje ženski aspekt. V letu bo v ospredju vse, kar je povezano z domom, družino in čustvi. Naznanja plodnost in razvoj. Predstavlja skrbno in dosledno osebo, ki za doseganje ciljev potrebuje mir in svoj prostor. Ker je usmerjena v zagotavljanje, se dostikrat srečuje z utrujenostjo, nespečnostjo in pestijo jo skrbi (največkrat za druge). Zato bo v prihajajočem letu pomembno, da sebe postavite na prvo mesto in si zagotovite prav vse, kar zdaj pogrešate. Česa vam dejansko primanjkuje? Zagotovite si to in vzemite si čas, da zadovoljite svoje potrebe.
Notranji občutki žalosti, togosti, otopelosti, nepremišljenih odločitev in zaletavosti so pokazatelj, da potrebujete čas zase; ne bežite pred seboj. Tudi vi potrebujete nežnost, pozornost, naklonjenost, toplino, sočutje in mir ter čas zase. Zahtevajte to od okolice in od tistih, ki ste jim dajali vtis, da boste stvari uredili namesto njih.
Leto 2023 bo za vas sicer uspešno na vseh področjih, vendar le če boste življenju dali znak, da stvari znate zahtevati tudi zase. Bodite pametni, ko gre za vas, negujte prijateljski in ljubeč odnos do sebe. Ste malce pozabili nase? Zakaj? V redu, naredili ste, kar je bilo v vaših močeh, toda zdaj je čas za vas, vaše cilje, vaš mir in svobodo, po kateri tako hrepenite.

Zavedajmo se lastne vrednosti in bodimo zgled drug drugemu. Prek besed ali dejanj drug drugemu ponudimo toplino, sočutje, razumevanje in nežnost. Pri tem pa ne pozabimo biti nežni, sočutni, ljubeči, srčni najprej do sebe.
Želim vam čudovito in veselja polno leto 2023. Naj bo uspešno na vseh področjih in prinese naj veliko lepega v vsako sredino.