astronapoved

Horoskop za torek, 20. decembra

Danaja
20. 12. 2022, 06.00
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v škorpijonu.

Pixabay
Horoskop za današnji dan napoveduje ...

OVEN – V službi vam bo šlo počasneje, saj je vladar vašega znamenja Mars še vedno retrograden, Luna v znamenju škorpijona pa bo dodala občutek zmedenosti.

BIK – Danes bo Luna prehajala škorpijona, vaše nasprotno znamenje, zato se boste počutili, kot da ste ujeti v določene vzorce, od katerih se ne znate distancirati.

DVOJČKA – Po iskrenem pogovoru s staro prijateljico boste ugotovili, da morate v življenju marsikaj spremeniti, če želite napredovati.

RAK – Luna bo prehajala škorpijona in vaša želja po čustveni povezavi bo čedalje močnejša. Malo boste ljubosumni, če vam ljuba oseba ne bo izkazovala pozornosti.

LEV – Danes, ko bo Luna prehajala znamenje škorpijona, boste morali biti previdnejši, saj se razbrzdana želja po užitkih lahko negativno konča. Bodite zmerni!

DEVICA – Novoletne zaobljube si boste zadali že danes. Žal boste morali malo počakati. Ena lastovka še ne prinese pomladi, zato vas čaka še precej dela na sebi.

TEHTNICA – V prostem času se boste ukvarjali z obnovo doma, ki se bo tako pred praznikom bleščal od čistoče in urejenosti. Zadovoljni boste z rezultati.

ŠKORPIJON – Luna v vašem znamenju vas bo spodbudila k akciji, a previdnost ne bo odveč. Bučna praznovanja raje odložite na prihodnji čas, pretiravanje ni dobro.

STRELEC – Danes bo Luna prehajala temačno znamenje škorpijona in na lepem boste imeli občutek, da stvari ne gredo v pravo smer. Ljubosumni boste.

KOZOROG – Danes boste precej slabe volje. Imeli boste občutek, da vsi želijo od vas samo eno, in to je, da ste jim vedno in povsod povsem na voljo.

VODNAR – Bolj kot z besedami boste komunicirali s kretnjami in pogledi, saj se boste želeli izogniti določenim pojasnilom. Zahrepeneli boste po spremembi.

RIBI – Luna v znamenju škorpijona bo prinesla kopico obveznosti, ki bi jih najraje izpustili in jih prestavili na kasneje. Bližnje boste prosili, da se znajdejo sami.