Astronapoved

Horoskop za sredo, 21. decembra

Danaja
21. 12. 2022, 06.35
Posodobljeno: 21. 12. 2022, 09.04
Deli članek:

Kaj vam prinaša najkrajši dan v letu?

profimedia
21. decembra je zimski solisticij, čas, ko sonce stoji pri miru in se zamenjajo letni časi. Solsticij s seboj prinaša tudi najkrajši dan v letu na severni polobli.

OVEN - Danes boste veseli spremembe, ki jo bo prinašalo  jutro, ko bo Luna prešla v radoživega Strelca.  Skorajšni Lunin mlaj bo odprl vaša obzorja in vam dal nov zagon. 

BIK - Venera, ki vlada vašemu znamenju, bo še  v znamenju Kozoroga, tako da boste veliko navdiha našli v ljubezni. Sicer ne boste preveč konkretni, rajši, se boste prepuščali sanjarjenju.

DVOJČKA - Luna v znamenju radoživega Strelca bo malo sprostila vašo notranjo napetost, ki je posledica precej stresnih dogodkov, ki ste jim priča zadnje dni, Zadovoljni boste z razvojem dogodkov.

RAK -  Luna, ki bo  v znamenju ognjenega Strelca vas bo v službi spodbujala k večji ambicioznosti in bolj smelim načrtom. Nadrejeni vam bodo pokazali in dokazali, da potrebujejo in cenijo pomoč.

LEV - Današnji dan bo pod vplivom ognjenega Strelca, kar bo spodbudno vplivalo na vaše odnose. Če ste v partnerski zvezi, bo danes dan poln spodbudnih besed, ki vam jih bo namenil partner.

DEVICA -  Luna v znamenju Strelca bo imela na vas določen vpliv. Danes boste urejali domače zadeve, ne s težko roko ampak predvsem s pogovorom. Zajelo vas bo predpraznično vzdušje.

TEHTNICA - Luna v znamenju ognjenega Strelca bo stimulirala odnose v vaši službi in občutek, da ste za vse sami bo minil. Prijateljstva, ki ste jih  zanemarili boste zopet obnovili in jih nadgradili.

ŠKORPIJON - Vpliv Lune v znamenju Strelca vas bo usmeril k konkretnim finančnim ciljem, ki ste jih v zadnjem času precej zanemarili. Vaša prizadevanja za boljši finančni položaj  bodo obrodila sad. 

STRELEC - Za Strelce bo današnji dan srečen, saj bodo prave priložnosti kar prežale na vas.  Sonce bo zvečer prešel v  znamenje Kozoroga  in Luna bo povečala vitalnost in dobro počutje. 

KOZOROG - Danes  boste sicer nadaljevali delovni ritem, zaradi katerega ste precej izčrpani,  po drugi strani pa dobivate skoraj vsakodnevno potrditve, da ste na pravi poti in dokazujete svojo uspešnost. 

VODNAR - Danes  bo v  ognjenem znamenju Strelca  Luna in  vam ne bo prav nič manjkalo. Vzdušje v službi bo sproščeno in polno optimizma in pozitivnih misli. Zvečer boste bolj zamišljeni.

RIBI - Danes  boste malo zmedeni, saj vas bo Luna v znamenju družabnega Strelca vabila ven k  sproščeni zabavi in uživanju v prijateljski družbi. Žal imate ravno v tem obdobju ogromno dela.