iz Sanjskega moškega

Razvpita Ana, ki je v osnovni šoli posnela erotične fotografije, je noseča!

E. J.
22. 12. 2022, 11.49
Posodobljeno: 22. 12. 2022, 12.20
Deli članek:

Ana Pusovnik, nekdanja tekmovalka šova Sanjski moški, ki je v osnovnošolski učilnici posnela erotične fotografije, odpira novo poglavje v življenju, s Saškom pričakuje otroka.

Instagram/zajem slike
Vesela Ana Pusovnik in njen Saško sta pokazala ultrazvok in najavila prihod otroka.

S svojim partnerjem, s katerim sta se sicer pred kratkim razšla, nato pa zgladila spore in znova zaživela skupaj, bosta namreč kmalu postala starša. Ana Pusovnik je tista Korošica, ki je nase opozorila kot tekmovalka v šovu Sanjski moški in z incidenti, povezanimi s platformo plačljivih erotičnih fotografij OnlyFans. Nekatere erotične fotografije je namreč posnela na eni izmed koroških šol, natančneje Osnovni šoli Franja Goloba Prevalje, zaradi česar se je znova znašla na naslovnicah. 

Instagram/zajem slike
Ana kar žari - ni pa še povedala, ali bo z objavljanjem erotičnih fotografij nadaljevala.
Na Instagramu je zdaj razkrila, da je noseča. S partnerjem Saškom Taksom, koroškim podjetnikom, sta se pred več kot letom spoznala na veselici, a se kmalu razšla. Nedavno sta se pobotala in znova zaživela skupaj, zdaj pa sta se odločila za naslednji korak in objavila fotografijo ultrazvoka ter več božično obarvanih fotografij, kjer je v ospredju Anin nosečniški trebušček.

Instagram/zajem slike
Nad nosečnostjo je navdušena.
Ob tem je zapisala, da se je odprlo novo poglavje v njenem življenju: "Moje srce je polno," je zapisala. Postregla je tudi z nekaj fotografijami, kjer se drži za trebuh, vse skupaj pa je obarvano v božično vzdušje.

POP TV, osebni arhiv
Ana Pusovnik služi z prodajo fotografij na erotični platformi, kar je razkrila tudi v šovu Sanjski moški.
Ali bo z objavo fotografij nadaljevala tudi v "najlepšem obdobju mojega življenja", kot je sama oklicala obdobje nosečnosti, še ni sporočila.

POP TV
Gregorju, 'sanjskemu moškemu' je povedala, s čim služi svoj denar.