Astronapoved

Horoskop za četrtek, 22. decembra

Danaja
22. 12. 2022, 05.40
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v škorpijonu, ob 8.12 uri preide v strelca.

Dreamstime
Kaj kažejo zvezde?

OVEN – Danes boste veseli spremembe, ki jo bo prinašalo jutro, ko bo Luna prešla v radoživega strelca. Skorajšnji mlaj bo odprl vaša obzorja in vam dal nov zagon.

BIK – Venera, ki vlada vašemu znamenju, bo v znamenju kozoroga, zato boste veliko navdiha našli v ljubezni. Ne boste pa konkretni, raje se boste prepuščali sanjarjenju.

DVOJČKA – Luna v radoživem strelcu bo sprostila vašo napetost, ki je posledica stresnih dogodkov, ki ste jim priča zadnje dni. Zadovoljni boste z razvojem dogodkov.

RAK – Luna, ki bo v znamenju ognjenega strelca, vas bo v službi spodbujala k ambicioznosti. Nadrejeni vam bodo pokazali in dokazali, da potrebujejo in cenijo pomoč.

LEV – Ognjeni strelec bo zelo spodbudno vplival na vaše odnose. Če ste v partnerski zvezi, bo dan poln spodbudnih besed, ki vam jih bo namenil partner.

DEVICA – Luna v strelcu bo imela na vas določen vpliv. Urejali boste domače zadeve, ne s težko roko, ampak s pogovorom. Zajelo vas bo predpraznično vzdušje.

TEHTNICA – Luna v strelcu bo stimulirala odnose v službi. Občutek, da ste za vse sami, bo minil. Prijateljstva, ki ste jih zanemarili, boste obnovili in jih nadgradili.

ŠKORPIJON – Vpliv Lune v strelcu vas bo usmeril h konkretnim finančnim ciljem, ki ste jih v zadnjem času zanemarili. Vaša prizadevanja bodo obrodila sad.

STRELEC – Za strelce bo dan srečen, saj bodo prave priložnosti kar deževale. Sonce bo zvečer prešlo v kozoroga in Luna bo povečala vitalnost ter dobro počutje.

KOZOROG – Nadaljevali boste delovni ritem, zaradi katerega ste precej izčrpani, po drugi strani pa dobivate skoraj vsak dan potrditve, da ste na pravi poti.

VODNAR – Danes bo Luna v ognjenem znamenju strelca in vam ne bo prav nič manjkalo. Vzdušje v službi bo sproščeno in polno optimizma ter pozitivnih misli.

RIBI – Zmedeni boste, saj vas bo Luna v družabnem strelcu vabila k sproščeni zabavi in uživanju v prijateljski družbi. Žal imate ravno v tem obdobju ogromno dela. ***null***