Želite imeti vrtno hiško svojih sanj?

K.A.
14. 5. 2022, 12.32
Posodobljeno: 7. 6. 2022, 10.18
Deli članek:

Mizarstvo Hrovat
Lesene vrtne hiške

Vrtne hiške v sodobnem času že dolgo niso več zgolj prostor za shranjevanje, temveč se lahko prelevijo v funkcionalne prostore, ki dvignejo kakovost vašega bivanja na novo raven.

V Mizarstvu Hrovat se lahko pohvalijo kar z 58-letno tradicijo podjetja ter izdelavo več kot 400 izjemnih vrtnih hišk doma in v tujini. Lesene vrtne hiške so znane pod imenom Cubie ter so namenjene raznovrstni uporabi – lahko se uporabljajo kot shramba, ali pa se jim spremeni namembnost in postanejo letna kuhinja, savna, vrtna pisarna ali soba za oddih.

Vsaka hiška je ročno izdelana po meri in predstavlja unikaten izdelek. Cubie hiške so izdelane z veliko mero natančnosti izurjenih mizarjev, ki so pozorni na vsak detajl. V podjetju namreč sledijo temeljnim vrednotam, ki so učinkovitost, kakovost, sodelovanje, inovativni produkti in odgovornost.

Izberite svoj slog in zgradite vrtno hišo iz sanj

CUBIE program strankam omogoča, da pustijo domišljiji prosto pot, uigrana in izkušena ekipa mizarstva Hrovat pa naredi vse ostalo. Z inovativnim, modularnim pristopom vam ponujajo zanimive rešitve in neomejene možnosti različne uporabe. Vi izberete želeni slog vaše vrtne hiše, ekipa pa vam prisluhne ter pomaga poiskati po meri prilagojene rešitve. edno upoštevajo vse vaše zahteve in želje, hkrati pa delo vedno opravijo po najboljših močeh in kar najbolj učinkovito.

a3309b620e130673deb15aaea58b2b5f.jpeg

V podjetju ravnajo odgovorno tako do ljudi in okolja, zato so vsi produkti že tradicionalno narejeni iz naravnih materialov. Inovativni končni izdelki so plod skupnega sodelovanja, saj skupaj z vami poiščejo najboljše rešitve ter vam omogočijo udobje v vseh letnih časih. V ekipi se namreč zavedajo, da je dobro sodelovanje ključ do učinkovitega, kakovostnega in odgovornega dela.

Lesene vrtne hiške Cubie so izjemno prilagodljive in vsestranske ter imajo številne prednosti pred klasično izgradnjo vrtnih objektov. Vrtno hiško vam enostavno z dvigalom postavijo neposredno na vašo lokacijo.

919c8c6a311830b2dd4ef05060357cff.jpeg

Kako izbrati najboljšo vrtno hiško, ki bo sledila vašim potrebam?

Pri izbiri vrtne hiške je modro upoštevati naslednje smernice. Najprej se je potrebno vprašati, kakšen je namen vrtne hiške? Na primer, ali jo boste uporabljali za skladiščenje, kot delavnico ali kot poletno hišo? Nato je pomembno opredeliti, kakšno velikost vrtne hiše potrebujete? Cubie vrtne hiške so na voljo v različnih velikostih, zato vam lahko uigrana ekipa pripravi rešitev, ki je popolnoma prilagojena vašim potrebam. Na koncu je potrebno okvirno opredeliti tudi proračun, saj se lahko vrtne hiše zelo razlikujejo glede na ceno, odvisno od uporabljenih materialov in velikosti.

Vendar ne skrbite, saj vam bo ekipa pomagala najti rešitev, ki ustreza vašemu proračunu.

Kakovost je tista, ki jo stranke najbolj cenijo in si jo zapomnijo

V mizarstvu Hrovat so poleg personaliziranih hišk na voljo tudi tipske hiške. Stranka lahko na spletni strani izpolni konfigurator, dobi pripravljeno ponudbo s ceno in samo še potrdi svoje naročilo. Take hiške so cenovno zelo konkurenčne, vendar je še vedno v ospredju najvišja kakovost, saj so uporabljeni skrbno izbrani materiali, pri izdelavi pa je pozornost namenjena vsakemu detajlu.

Če ste pripravljeni naročiti svojo sanjsko vrtno hišo, kontaktirajte mizarstvo Hrovat še danes. Komaj že čakajo, da vam pomagajo uresničiti vašo vizijo.

60685a6b38b261146cc2e9448db415c8.jpeg