S kakovostnimi online inštrukcijami do uspeha

K.A.
22. 5. 2022, 12.37
Posodobljeno: 7. 6. 2022, 10.16
Deli članek:

Učni center Horizont
Inštrukcije

Včasih nas do uspeha loči zelo malo. V Učnem centru Horizont so na podlagi 29 letih izkušenj razvili storitve inštruiranja, ki vam v najkrajšem času pomagajo do vidnih rezultatov. Pohvalijo se lahko kar z 90 % uspešnostjo učencev na maturi, ki so koristili njihove storitve. S pomočjo usposobljenih mentorjev boste izboljšali svoje rezultate, razvili potrebna znanja in veščine ter dobili razlage, ki jih boste hitro razumeli.

b678724b4fd10666425cd4737f5927c2.jpeg

V Učnem centru Horizont vam na enem mestu nudijo vse, kar potrebujete za uspešno učenje ali zaključek šolanja. Nudijo inštrukcije za vse predmete že od 10 evrov na uro, poleg tega pa priskočijo na pomoč s pripravami na izpite, popravne izpite, maturitetni tečaji in drugo. Želeno storitev enostavno naročite kar preko spleta, kjer označite vse podrobnosti, na voljo pa so tudi online inštrukcije, ki prihranijo vaš čas.

Spletne lekcije na dosegu roke

S strokovno podkovanimi inštruktorji boste učinkovito obdelali snov, reševali naloge z razlagami, imeli ves čas ustrezen nadzor in podporo, med učenjem pa nikoli ne boste ostali sami! Dodelili vam bodo osebnega mentorja, ki vam bo pomagal pri doseganju šolskih ciljev!

21a9a5f0487b138373bdebf5ac2ede89.jpeg

Zakaj so spletne lekcije z mentorjem najboljši način učenja?

Glavni razlog je, da dobite individualni pristop. Mentor bo vedel vse o vašem učnem procesu, kakšne so vaše težave in kako bolje razumeti snov. Poleg tega se lahko vedno obrnete nanj in dobite nasvet ali pomoč. Druga velika prednost je, da si lahko učne ure razporedite ob času, ki vam najbolj ustreza. Samostojno se lahko učite tudi zvečer ali ponoči ter skrajšate svojo pot do uspeha.

Kaj vam ponujajo spletni tečaji z mentorjem?

  • Učinkovito učenje snovi;
  • reševanje nalog z razlago;
  • ustrezno spremljanje in podporo;
  • individualni pristop.

Učni center Horizont je prava izbira, če želite kakovost in hitre rezultate

V Učnem centru horizont se lahko pohvalijo z več kot 800.000 izvedenimi urami mentoriranja. Svojo pomoč so ponudili že več kot 50.000 učencev, pod svojim okriljem pa združujejo kar 70 profesionalnih inštruktorjev, ki obvladajo različna področja in poskrbijo za preproste ter razumljive razlage, ki so prava pot do uspeha.

Širok nabor predmetov, za katere so na voljo inštrukcije

Inštrukcije so vam na voljo za kar 18 šolskih predmetov, primerne pa so za različne stopnje znanja. Storitve so namreč na voljo tako za učence osnovnih šol kot za dijake srednjih šol in gimnazij ter študente. Prav tako lahko pomoč poiščejo tudi odrasli, ki se izobražujejo po programih osnovnošolskega, poklicnega, srednjega in višjega strokovnega izobraževanja, prilagojeno strokovno pomoč pa nudijo tudi za učence in dijake s posebnimi potrebami.

db0345369780c6d57a633c380c0176a4.jpeg

Spletne inštrukcije V ŽIVO

Za vse predmete so na voljo tudi spletne inštrukcije, ki potekajo kar iz udobja doma. Strokovni inštruktorji jih vodijo v živo, zato je omogočena enostavna interakcija, prav tako pa je zagotovljena kakovostna učna izkušnja kot v učilnici! Če si želite zagotoviti visokokakovostno izobraževanje in doseči dobre rezultate, potem so spletne lekcije z mentorjem točno tisto, kar potrebujete!

Če želite najboljše in po meri prilagojene inštrukcije v Sloveniji, potem obiščite www.instrukcijehorizont.si/instrukcije/ ter izberite vrsto pomoči, kot jo potrebujete. Strokovna ekipa je izjemno odzivna in poskrbeli bodo, da boste v najkrajšem času prišli do učinkovite pomoči, ki odpira vrata do uspeha.