Tuje

Blake me je naučil spet ljubiti

S.D.
5. 10. 2023, 13.03
Deli članek:

Osem let po ločitvi od pevca Gavina Rossdala je pevka priljubljene skupine No Doubt spregovorila o svojem življenjskem brodolomu.

Profimedia
Gwen Stefani ni nikoli skrivala, da jo je nezvestoba njenega prvega moža hudo prizadela.

Ko se je leta 2016 končal zakon med pevcema Gwen Stefani in Gavinom Rossdalom (57), je Gwenino življenje razpadlo. Pevka nekoč uspešne skupine No Doubt je priznala, da je potrebovala veliko časa, da se je pobrala. »Ko se je to zgodilo, sem morala začeti znova. To je bila ponastavitev mojega življenja,« se spominja 53-letna dobitnica grammyja. S pevcem in vodjo skupine Bush sta bila poročena skoraj 13 let in sta imela tri otroke, ko so zakrožile govorice, da jo vara z varuško njunih otrok.

Pisalo se je leto 2015, ko je Gwen vložila zahtevek za ločitev. Ta je bila uradno končana naslednje leto. Še istega leta, ko se je razšla z Gavinom, pa je spoznala Blaka Sheltona, ki je, kot rada reče, spremenil njeno življenje na bolje. »Ko sem začela hoditi z Blakom, sem se počutila doma, kot ja, tukaj moram biti, s tem tipom. Zame je bilo to neverjetno darilo ljubezni, prvič sem izkusila takšno ljubezen.« Par se je zaročil leta 2020 in se naslednje leto tudi poročil. 47-letni pevec pa je postal očim Gweninim trem sinovom – Kingstonu (17), Zumi (15) in Apollu (9). Gavin sicer o ločitvi od Gwen ni nikoli govoril, je pa ob neki priložnosti vendarle tudi sam priznal, da je ločitev ena najtežjih in najbolj bolečih stvari, ki jih moraš narediti.