Ljudje

Bodi deseta miss Universe!

Jana
8. 1. 2010, 15.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Deseto miss Universe Slovenije čakajo namreč nepozabna doživetj in še posebej bogate nagrade. Poleg udeležbe na najprestižnejšem svetovnem tekmovanju Miss Universe bo dobila življenjsko priložnost, da se uči od največjih filmskih mojstrov na svetovno priznani New York Film Academy, s plačanim bivanjem v New Yorku in mesečno žepnino 1000 $!

Morda se prav tebi uresničijo sanje in postaneš deseta miss Universe. Zato se čimprej prijavi! Deseto miss Universe Slovenije čakajo namreč nepozabna doživetj in še posebej bogate nagrade. Poleg udeležbe na najprestižnejšem svetovnem tekmovanju Miss Universe bo dobila življenjsko priložnost, da se uči od največjih filmskih mojstrov na svetovno priznani New York Film Academy, s plačanim bivanjem v New Yorku in mesečno žepnino 1000 $!

Minka Alagič, miss Universe 2001, Iris Mulej, miss Universe 2002, Polona Baš, miss Universe 2003, Sabina Remar, miss Universe 2004, Dalila Dragojevič, miss Universe 2005, Nataša Pinoza, 2006, Tjaša Kokalj, 2007, Anamarija Avbelj, 2008, Mirela Korać, 2009, in miss Universe 2010 – to si lahko ti! Pridruži se izbranim lepoticam in uresniči svoje sanje na svetovno priznani filmski akademiji v New Yorku! 

Pravila: • kandidatka je državljanka Republike Slovenije; • kandidatka ne sme biti mlajša od 18 let in ne starejša od 27 let; • izbrana kandidatka se bo udeležila svetovnega izbora Miss Universe; • kandidatka mora k prijavnici priložiti vsaj eno fotografijo (fotografij ne vračamo). Prijave sprejemamo do vključno 8. aprila 2010.

Prijavnico za tekmovanje najdete na www.missuniverse.si. Prijavnico natisnite in nam jo pošljite na naslov: Delo Revije, d. d., Tajništvo, Dunajska 5, 1509 Ljubljana, s pripisom: Miss Universe.

Oglejte si tudi videoposnetek z ekskluzivnega fotografiranja dosedanjih nosilk naslova miss Universe Slovenije - tukaj.  

Dodatne informacije: natasa.pinoza@missuniverseslovenia.si Elektronski naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript. .

Lastnika licence Miss Universe sta ameriški mogotec Donald J. Trump in televizijska hiša NBC. Svetovnega finala Miss Universe se udeležijo predstavnice iz več kot 80 držav sveta, prireditev pa je poleg podelitve oskarjev najbolj gledana televizijska prireditev na svetu, ki se predvaja v kar 125 državah. V Sloveniji je licenco za lepotno tekmovanje Miss Universe leta 2000 odkupilo revijalno-založniško podjetje Delo Revije, d. d.