Zanimivosti

V Super Spotu Dogaja: Mesec dogodkov v Supernovi Ljubljana Rudnik

Oglasno sporočilo
22. 2. 2024, 16.20
Posodobljeno: 22. 2. 2024, 16.27
Deli članek:

Februar v Supernovi Ljubljana Rudnik prinaša pravo paleto dogodkov, ki so kot nalašč za obiskovalce vseh starosti. V središču pozornosti je Super Spot, ki se predstavlja kot križišče izjemne kulinarike, zabave, dogajanja in povezovanja. Vabljeni na popotovanje skozi nedavno dogajanje, ki je zaznamovalo ta mesec.

Pustno rajanje razpršilo zimsko sivino

Pustna sobota, 10. februarja, je v Super Spotu v Supernovi Ljubljana Rudnik prinesla pravo eksplozijo barv in veselja. Z barvitimi maskami so obiskovalci uspešno pregnali zimsko sivino, vrhunec pa je predstavljala otroška predstava "Čudežna omara", ki je navdušila najmlajše. Dogajanje so popestrili s posebnim pustnim izzivom, v katerem so nagradili najlepše in najbolj izvirne maske. Pustno rajanje v Super Spotu je dokazalo, da tradicija in zabava z roko v roki uspešno preženeta zimo.

Valentinovo: Čaroben dotik ljubezni

Valentinovo je v Super Spotu prineslo poseben čar. Na dan zaljubljencev, 14. februarja, so obiskovalci z ljubljenimi ustvarjali nepozabne spomine. S pomočjo brezplačne uporabe Photo Bootha 360° so ujeli čarobne trenutke ljubezni, ki so lebdeli v zraku. Zabavali so se zaljubljeni pari, skupine prijateljev in radovedni mimoidoči, ki so se predajali vznemirljivi izkušnji. Vsakega obiskovalca je na koncu čakalo še posebno Valentinovo darilce, ki je dogodku dodalo piko na i.

Ne zamudite prihajajočih dogodkov

V Super Spotu se vedno nekaj dogaja! Ne zamudite prihajajočih dogodkov, ki obljubljajo še več zabave, druženja in nepozabnih trenutkov. Za več informacij o Super Spotu in njegovem dogajanju obiščite spletno stran Supernova Ljubljana Rudnik.

Super Spot v Supernovi Ljubljana Rudnik je v februarju dokazal, da je pravo srce dogajanja, ki združuje ljudi vseh generacij. Od pustnega rajanja do valentinovega slavja, vsak dogodek prinaša nekaj posebnega in edinstvenega. Pridružite se skupnosti, ki v Super Spotu najde prostor za zabavo, kreativnost in povezovanje.