Zanimivosti

Čokolino poganja zdrave generacije!

Oglasno sporočilo
20. 2. 2024, 08.12
Posodobljeno: 22. 2. 2024, 09.43
Deli članek:

Vsakdo ima kakšno jed, ki ga spominja na brezskrbno otroštvo. Čokolino se v tej vlogi najde pri marsikom, saj je že desetletja med najbolj priljubljenimi hitro pripravljenimi obroki. Ob njem so zrasle številne srečne generacije in niso redki, ki si ga pogosto in z veseljem privoščijo tudi v odrasli dobi.

Fit obrok za fit telo

Ste vedeli, da je Čokolino Fit zaradi optimalnega deleža ogljikovih hidratov idealen obrok pred treningom in po njem? Ta »aktivni« čokolino je bogat z magnezijem, ki pomaga pri sproščanju mišic in hitrejšem okrevanju po treningu. Kot vir vitamina B, vlaknin in s 30 % manj sladkorja je primeren za vsa starostna obdobja ter vse, ki se zdravo prehranjujejo ter živijo zdravo in aktivno življenje.

Čokolino si radi privoščijo številni športniki, saj jim da dovolj energije, vitaminov, vlaknin ter folne in pantotenske kisline, da lahko aktivno trenirajo in se po treningih hitro regenerirajo. Po njem posegajo tudi vrhunski nogometaši. Letos je ambasador Čokolina 29-letni Dominik Livaković, vratar hrvaške nogometne reprezentance in eden najboljših nogometnih vratarjev na svetu!

Zanimivo pri Čokolinu je med drugim tudi, da si ga vsak pripravi drugače. Nekateri zelo gostega, drugi tekočega, tretji nekje vmes … In nekateri z mrzlim, drugi spet z vročim mlekom … Zaradi tega je Čokolino izjemno raznolik obrok tisočerih okusov. Vse to pa še bistveno razširi širok asortiman, saj so poleg klasičnega Čokolina in omenjenega Čokolino Fit na voljo še Čokolino lešnik, Čokolino brez glutena, Čokolino Dark, Čokolino Protein Power in Čokolino Plus.

Za aktivno preživljanje prostega časa

Doma, na smučarskih počitnicah, na gorskih pohodih ali med morskimi pustolovščinami je Čokolino idealen hitro pripravljen polnovreden obrok, ki ne zahteva kuhanja. Tudi zato si ga lahko povsem samostojno in brez bojazni pripravi vsak otrok, kot hitra malica pa celo med službo nasiti tudi odrasle.