Zanimivosti

Popolno klimatiziran dom v dovršenem stilu

Oglasno sporočilo
3. 7. 2023, 15.16
Posodobljeno: 7. 7. 2023, 15.21
Deli članek:

Ljudje imamo radi različno temperaturo zraka v svojem domu. Pri tem so nam na voljo različne rešitve, da dosežemo pravo temperaturo, kar pa je odvisno od naših želj in okoliščin. Ob ponudbi veliko različnih klimatskih naprav se velikokrat znajdemo v dilemi, katero izbrati, da bo najbolj primerna za naš dom. Vendar da boste lahko izbrali pravo, ki vam bo zagotavljala popolno klimo v vašem domu vso leto, morate upoštevati kar nekaj dejavnikov.

Kako naj izberem popolno klimatsko napravo zame?

Klimatske naprave Daikin vam omogočajo tako gretje kot hlajenje in delujejo z učinkovitostjo A+++, ki predstavlja najvišjo energijsko oznako na trgu, kar pomeni, da za svoje delovanje ne porabljajo veliko energije.

Daikin klimatske naprave vključujejo premišljene funkcije, ki bodo poskrbele za še več udobja. Coandonov učinek namreč z optimiziranjem toka zraka zagotavlja boljšo razporeditev temperature po prostoru, pametno toplotno tipalo pa zaznava trenutno temperaturo v prostoru in enakomerno porazdeljuje zrak po njem. Vsaka od njihovih enot deluje tudi povsem tiho, tako da vas nikdar ne bo motila pri sproščanju ali fokusiranem delu.

Daikinovi strokovnjaki se zavedajo, da je klimatska naprava del doma, zaradi česar vpliva na njegov videz. Prav zaradi tega so njihovi inženirji namenili posebno pozornost izgledu enot in tako ustvarili sodobne, estetske in dizajnersko dovršene enote, ki se bodo popolnoma prilegale stilu ter opremi vašega doma.

Kateri Daikinov sistem je pravi zame?

Daikin nudi širok nabor klimatskih naprav, med katerimi boste zagotovo našli pravo zase.

Ururu Sarara je stenska klimatska naprava, ki je zasnovana za popolno kakovost zraka. Jamči popoln zrak, saj je opremljena z najboljšo tehnologijo za klimatizacijo, čiščenje zraka, vlaženje, razvlaževanje in dovod svežega zraka. Poleg tega vsebuje poseben filter, ki odstrani prašne delce v zraku, medtem ko vgrajena krtača redno in samodejno čisti filter, kar odpravlja potrebo po ročnem čiščenju. Ururu Sarara lahko dovaja tudi svež zunanji zrak in ga prenese v prostor s 3 različnimi nastavitvami kroženja, vključno z Breeze, ki simulira naravni pretok zraka, podoben vetriču.

Daikin Emura je dobitnica številnih mednarodnih nagrad za oblikovanje, zato bo predstavljala dizajnerski okras vašega doma. Ponaša se z razkošnim novim dizajnom, namenjenim vsem, ki želite, da vaša klimatska naprava ne klimatizira zgolj zraka, temveč je tudi odraz posebnega sloga in estetike. Na voljo je tako v mat črni ali beli barvi kot sijoči srebrni, prav tako pa se lahko notranja enota in daljinski upravljalnik elegantno zlijeta z vašo notranjo opremo, s čimer zagotavlja popolno ujemanje v vašem domu. Emura je opremljena z Daikinovim značilnim Flash Streamerjem, filtrom za dezodoriranje iz titanovega apatita in srebrnim filtrom za alergene, s katerimi zagotavlja, da je vaš zrak brez virusov, alergenov in vonjav, prav tako pa vsebuje posebej zasnovan ventilator, ki optimizira pretok zraka, s čimer zagotovi visoko zmogljivost pri nizkih ravneh hrupa.

Stylish je stenska klimatska naprava, ki je zasnovana, da izstopa. Na voljo je v štirih različnih barvah, in sicer v beli, srebrni, mat črni ali barvi črnega lesa, s čimer nudi možnost, da se popolnoma prilega notranjosti vašega doma. Kot najmanjša enota v svoji kategoriji se Stylish enostavno prilega vsakemu prostoru, ne da bi zavzela nepotreben prostor, obenem pa  je opremljena z značilno tehnologijo Daikin Flash Streamer in filtrom za dezodoriranje iz titanovega apatita, s katerima zagotavlja, da je vaš zrak brez virusov, alergenov in vonjav.

Perfera je na voljo kot talna ali stenska klimatska naprava. Talna različica je zasnovana za celoletno udobje, medtem ko stenska predstavlja pametno preprostost. Edinstvene funkcije ogrevanja talne klimatske naprave Perfera, kot so ogrevanje plus, ogrevanje tal in močni način ogrevanja, bodo vsekakor vaše zaveznice v hladnejših dneh. Ta enota ima posebno zasnovo, ki omogoča pretok zraka navzgor in navzdol, kar zagotavlja enakomerno porazdelitev temperature po celotnem prostoru, prav tako pa je opremljena z značilno tehnologijo Daikin Flash Streamer in filtrom za dezodoriranje iz titanovega apatita, s katerima zagotavlja, da je vaš zrak brez virusov, alergenov in vonjav.

Po drugi strani pa ima stenska klimatska naprava Perfera z naprednimi tehnologijami ventilatorjev in izmenjevalnikov toplote energijsko učinkovitost do A+++ tako pri hlajenju kot pri ogrevanju, kar omejuje vpliv na vaše račune za energijo. Stenska klimatska naprava Perfera je bila zmagovalka lanskoletnega ZPS testa klimatskih naprav, pri katerem je tudi prejela oznako za dobro razmerje med ceno in kakovostjo.

Comfora predstavlja stensko klimatsko napravo, ki je zasnovana za vsak družinski dom. Njena kompaktna velikost omogoča enostavno namestitev v kateri koli prostor, vključno z namestitvijo nad vrati. Ta klimatska naprava je izdelana na Češkem, zaradi česar zrcali evropske sloge notranjosti in želje. Comfora je opremljena s srebrnim filtrom za odstranjevanje alergenov in čiščenjem zraka ter filtrom za dezodoriranje iz titanovega apatita, s katerima zagotavlja, da je vaš zrak brez alergenov in vonjav.

Prav zaradi širokega izbora ponudbe je odločitev o pravi klimatski napravi lahko precej težka. Če še zmeraj niste prepričani, katero bi izbrali, se lahko obrnete na Daikinove partnerje, ki so del Daikinovega programa Home Comfort Expert in vam zagotavljajo vrhunsko storitev ter podaljšano jamstvo do 5 let. Ti vam bodo najbolje znali svetovati, katera klimatska naprava bo najboljša za vas, prav tako pa bodo prisluhnili vašim željam.

Daikin vam tudi posebno podaljšano jamstvo naprave v sklopu programa Stand By Me. Gre za posebno spletno platformo, ki zagotavlja najboljšo možno izkušnjo poprodajnih storitev in prvovrstno nego opreme Daikin za njihove kupce. Ko se boste registrirali v platformo, boste prejeli številne ugodnosti, kot so možnost brezplačnega podaljšanja jamstva, omrežje certificiranih serviserjev Daikin, samodejni urniki vzdrževanja z opomniki in digitalni dnevnik za vašo napravo. Oddajte informativno povpraševanje in prejmite prvovrstne informacije in prve roke! Verjemite, ne bo vam žal.

X