Zanimivosti

NA MORJE TUDI JESENI

Oglasno sporočilo
28. 8. 2020, 12.50
Posodobljeno: 28. 8. 2020, 13.44
Deli članek:

Z začetkom septembra se začne poletje počasi prevešati v jesen. Medtem ko se od poletja nekateri poslavljajo s težkim srcem, se drugi veselijo, da se življenje spet vrača na stare tirnice in bodo lahko po vročem poletju spet lažje zadihali. Marsikdo pa prav do konca poletja počaka, da se odpravi na dopust, saj se takrat gneča po turističnih krajih umiri, počitnice izven glavne sezone pa so bolj prijazne tudi za denarnico. Če ste tudi vi med tistimi, ki ste dopust pustili za konec poletja, imamo za vas super nasvet: resort Adria Ankaran!

Sončni zahod-Adria Ankaran

Dopust v Sloveniji

V luči negotovosti in zdravstvenih tveganj, ki jih je prinesla trenutna situacija z virusom COVID-19, je zagotovo najbolj premišljeno, pa tudi najbolj varno, da se letos odločimo za počitnice v okviru meja naše države, kjer lahko za nameček porabimo še turistične bone. In katera destinacija je popolna za jesensko potepanje in sproščujoč pobeg, če ne slovenska Obala? V resortu Adria Ankaran bo vaš dopust potekal brez skrbi za vašo varnost in varnost vaše družine, saj vam je tam na voljo velika plaža z naravno senco, ki zagotavlja varno razdaljo med gosti, hkrati pa njihove velike površine ob polni zasedenosti resorta nudijo kar 90m2 prostora na osebo. Da pa bo letovanje pri njih še bolj priročno, so dobrodošla tudi plačila s turističnimi boni.

Adria Ankaran
Apartmaji-Adria Ankaran

Idealno za družine

Udobne namestitve v novih Olive Family Suites 4* in apartmajih Adria 4* so posebej prilagojene mladim družinam. Poleg udobja jih odlikuje tudi najlepši razgled na slovensko morje, ki je oplemeniten še s čudovitimi jesenskimi sončnimi zahodi. Na centralni plaži pa najmlajše čaka tudi otroški igralni park, kjer se bodo lahko prepustili zabavi. Pozabili pa niso niti na vaše štirinožne člane družine; Vila Bor 4* je posebej opremljena za bivanje s pasjimi prijatelji, okolico pa so letos obogatili še z agility parkom. Ankaran hkrati nudi tudi eno redkih pasjih plaž na slovenski Obali. Mediteranska oaza Adria Ankaran je tako popolna izbira za pozne družinske počitnice v objemu morja in jesenskega sonca, v katerih bo uživala prav vsa družina.

Adria Ankaran
Pasja plaža-Adria Ankaran

Še zadnji skok v morje

Čeprav kopanje v morju marsikdo povezuje z žgočim soncem in že skoraj neznosno vročino, je lahko skok v morsko vodo prijeten tudi zgodaj jeseni, ko so temperature še vedno razmeroma visoke, morje pa tudi še ni preveč ohlajeno od vročega poletja. Prava mediteranska plaža z bogato naravno senco in plitvim morjem v resortu Adria Ankaran je še posebej primerna za kopanje najmlajših. Poleg čofotanja v morju pa lahko ob ugodnih vremenskih razmerah uživate tudi v zunanjem bazenskem kompleksu z morsko vodo.

Adria Ankaran
Apartmaji-Adria Ankaran

Daleč stran od mestnega vrveža

Milo podnebje slovenske obale ponuja obilico priložnosti za sprehode in druge športne aktivnosti na prostem. Tako je Adria Ankaran odlično izhodišče tudi za odkrivanje naravnih lepot slovenske Istre. Jesenski meseci so namreč idealni za izlet med čudovito obarvanimi vinogradi, obogatenimi z oljkami, kakiji in drugim sredozemskim rastjem. Na svoj račun pa bodo jeseni prišli tudi ljubitelji kulinarike, saj Istra takrat ponuja največ kulinaričnih užitkov. V Adrii Ankaran so naklonjeni tudi spodbujanju prepoznavnosti mladih slovenskih umetnikov, zato bodo tam svoj kotiček našle tudi umetniške duše. V njihovih prostorih lahko najdete razstavo simpatičnih kipcev kužkov, ki jo je ustvarila mlada ustvarjalna slovenska umetnica. Destinacija Adria Ankaran je tako izjemno primerna tudi za upokojence, ki iščejo umirjen, sproščen, a hkrati zanimiv oddih. Seniorjem nad 60 let pa od druge polovice septembra naprej nudijo tudi posebno ugodnost.

Adria Ankaran
Olive Suites-Adria Ankaran