Zanimivosti

40 let je živel brez penisa, nato dočakal presenečenje

mv
11. 10. 2015, 12.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Britanec Andrew Wardle je kar 40 let zaradi redke bolezni živel brez penisa. Ko se je že skoraj navadil na to, pa so mu zdravniki povedali, da morda obstaja upanje.

youtube

Wardle je bil rojen z redko boleznijo, zaradi katere se mu ni razvil penis in ko se je po letih borbe z občutkom manjvrednosti s tem sprijaznil so ga zdravniki razveselili z novico, da mu morda lahko naredijo penis. Uporabili naj bi mišice in kožo z njegove roke in prepričani so, da jim bo uspelo.

youtube

Zaradi hibe padal v depresije

Andrew se je zaradi svoje hibe v najstniških letih spopadal s hudimi depresijami in velikokrat je podvomil, da bo preživel do dvajsetega leta. »Ni bilo droge, ki je ne bi poskusil,« je priznal. Pred leti je preko interneta spoznal dekle, se vanjo zaljubil, a svoje skrivnosti ji dolgo ni izdal. Bal se je, da bo po tem prekinila stike z njim, a na njegovo srečo se to ni zgodilo. Partnerka mu je dala voljo in pogum za življenje, malo zatem pa so z njim v stik stopili tudi zdravniki, ki mu obljubljajo prvi penis v njegovem življenju. In če jim ne uspe? »Dovolj sem star, da mi je vseeno, kaj ljudje govorijo in si mislijo o meni. Ne skrbi me za to, srečen sem,« je dodal Wardle.