Zanimivosti

Kako najti ljubezen v letu 2015?

A.P.
1. 1. 2015, 08.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Namesto da iščete napake v drugih, premislite, kakšne napake in prednosti imate vi. Če ne veste, kaj iščete, boste ljubezen težko našli.

Spremenite način razmišljanja. Najlažje je reči, da dobrih partij ni, da ljubezen enostavno ni za vas in da ste prepričani, da ne boste nikoli našli princa na belem konju. Spremenite svoje vedenje in način razmišljanja in stvari se bodo uredile same od sebe.

Imejte življenje. Sliši se kot rečenica iz filmov, ampak je resničena – če vaše življenje sestoji iz iskanja ljubezni, je veliko možnosti, da je ne boste našli. Začnite se družiti z ljudmi, pojdite ven, poiščite hobije in aktivnosti, ki vas izpolnjujejo. Ko se boste pričeli počutiti, da dejansko imate življenje, bo ljubezen sama našla pot do vas.

Kaži s prstom … vase. Namesto da napake iščete pri drugih, razmislite, kakšne so vaše. Vprašajte se, ali ste taka oseba, s katero bi vi hoteli biti v razmerju. Če ste, iščite naprej, če pa niste je očitno čas za spremembe.

Spoznajte, kaj si želite. Če ne veste, kaj iščete, boste ljubezen težko našli. Pogovorite se s samim seboj, razmislite kakšne so vaše želje in še pomembnejše – kaj si ne želite.

Rešite se prtljage. Bivši fantje so največji razlog, ki nam ne dovolijo napredovati. Če imate bivšega, ki se ga ne morete rešiti, se potrudite to storiti. Brez njega boste delovali bolje.