Vroče poletje

Kje se v teh dneh hladijo (ali potijo) znani Slovenci

M. T. V.
18. 7. 2023, 19.03
Deli članek:

Čas počitnic je in družbena omrežja so polna fotografij z uživanja ob morju, podvigov v hribih, bližnjih in daljnih potovanj, pregrešnih sladoledov in mrzle pijače. Pogledali smo, kjer se v teh dneh vročinskega vala hladijo ali potijo znane Slovenske in Slovenci.

Facebook
Challe Salle z družinico uživa v Italiji.

Challe Salle
Za našega glasbenika, katerega pravo ime je Saša Petrović, je letošnje poletje prav posebno, saj počitnice prvič preživlja v najbolj odgovorni vlogi na svetu: kot očka. Januarja sta namreč z zaročenko Yvonne Srdoč dobila sina Alexa. Trenutno dopustujejo na italijanski rivieri Riminija, bolj natančno v kraju Riccione.

Manica Janežič Ambrožič

Novinarka, voditeljica in nekdanja odgovorna urednica Informativnega programa TV Slovenija se je potepala po Balkanu, obiskala je Sarajevo in Mostar.

Saša Mihelčič

Igralka je zaljubljena v Francijo, pred leti je nekaj časa celo živela v Parizu, zato ni čudno, da je dopust izkoristila za potep po tej njej tako dragi deželi. Letos je njen oddih še posebej sladek, lahko bi celo rekli meden, saj je pred mesecem dni stopila pred oltar! Po Provansi se tako prvič sprehaja kot poročena ženska, seveda v družbi moža Zorana.

Mojca Mavec

Voditeljica Mojca Mavec je oddajo Dobro jutro zamenjala za Grčijo. Snema nove oddaje Čez planke, in sicer trenutno na otoku Kreta, pred tem pa se je mudila že na Rodosu, junija pa v Tuniziji.

Taiji Tokuhisa

Voditelj in maneken je zaprisežen športnik, tako da tudi na morju ne počiva. Z ženo Ano in dobro leto in pol staro hčerko Julijo Aiko uživajo na otoku Rabu, kjer malčico že uvajata v aktivno življenje.

Nina Pušlar

Za našo pevko je poletje sicer precej delovno, a si vmes privošči tudi nekaj dni oddiha, kadar le lahko. Tako se je pretekli vikend družila s prijateljicami v Bohinju, kjer so si očitno privoščile aktiven dan – s kolesi so se podale okoli jezera in se povzpele do slapa Savice.

Maja Keuc

Pevka Amaya je pred vročino pobegnila na Veliko planino, za katero pravi, da je noro lepa.

Tadej Toš

Priljubljeni komik je z otroki Evo, Julijo in Andrejem počitnikoval na morju in svoje sledilce na Facebooku zabaval z nočnimi borbami proti komarjem. »Vse sem poizkusil – rožmarin, limono, proti sončnemu vzhodu obrnjeno sivko, ono za v elektriko, ono za našpricat se (to je največji nateg), vse ... Najbolj učinkovito sredstvo proti komarjem je, da komarjev ni,« je le eden od njegovih duhovitih zapisov.