Heather Locklear

Bi jo prepoznali? Igralka je na ulici govorila kar sama s sabo

S.Š.
4. 7. 2023, 11.31
Posodobljeno: 4. 7. 2023, 11.53
Deli članek:

Vse več ljudi je zaskrbljenih za Heather Locklear, ki je zaslovela z vlogo v priljubljeni televizijski seriji Melrose Place.

Instagram
Z odvisnostjo od substanc se sooča že več let.

61-letnico so v četrtek opazili v Malibuju, ko je odhajala s sestanka, ob tem pa večkrat izgubila ravnotežje. Nato se je usedla na bližnje stopnišče ter začela govoriti, kljub temu da v bližini ni bilo nikogar.

Zvezdnica se je v preteklosti sicer že spopadala s psihološkimi težavami in odvisnostjo od substanc, zaskrbljeni oboževalci pa menijo, da je igralka ponovno posegla po alkoholu.

Instagram
61-letnica se je udeležila sestanka v Malibuju.

Zaročenec čakal v avtu

Mnogi so komentirali tudi njen videz, saj je bila nekdaj urejena in privlačna igralka oblečena v  trenirko, obute pa je imela natikače. Heather je ves čas v avtu čakal zaročenec Chris Heisser, ki je le opazoval kako se je igralka opotekala naokrog. Po dobri uri se je par odpeljal.

Težave že v preteklosti

V preteklosti so Heather policisti že oglobili zaradi vožnje pod vplivom alkohola, nekaj časa pa je preživela tudi na rehabilitacijski kliniki. Leta 2018 je bila aretirana zaradi nasilja v družini, ob intervenciji pa je napadla reševalca.

Njen terapevt trdi, da je igralka večkrat doživela tudi živčni zlom.

Profimedia
Heather pred leti.