Kopica vprašanj

Naomi Campbell o hčerkici: Ni posvojena, moja je

R.T.
15. 2. 2022, 08.20
Posodobljeno: 15. 2. 2022, 08.25
Deli članek:

Jo je rodila nadomestna mati? Kdo je dekličin oče?

Profimedia
Naomi Campbell

Hčerka Naomi Campbell je na naslovnici britanskega Vogua debitirala pri starosti devet mesecev. Vendar pa angleška manekenka, ki je mama pri 50 postala maja lani, ni želela razkriti, kako je bil otrok spočet. Dejala je: »Ni bila posvojena – moj otrok je.«

Spomnimo: danes 51-letna Campbellova je osupnila, ko je lani na Instagramu razkrila, da je postala mati. Objavo je pozneje zbrisala. Letos je za Vogue razkrila, da lahko na prste ene roke prešteje ljudi, ki so vedeli, da bo dobila otroka.

»Večjega blagoslova si ne bi mogla predstavljati. Je najboljša stvar, kar sem jih naredila. Pridna je: dobro spi, le redko joka, pravijo pa mi tudi, da je zelo pozorna za svojo starost. Začela je mahati, kar je zabavno. Veliko se smeji, skoraj že govori. Mislim, da bo shodila, preden se bo začela plaziti. Ima že šest zob,« je med drugim povedala manekenka.

Prvotno se je govorilo, da ji je otroka rodila nadomestna mati, česar pa 51-letnica ni ne potrdila ne zanikala. Ne ve se tudi, kdo je oče. Po neuradnih informacijah naj bi dekličin oče bil multimilijonar – poslovnež – iz New Yorka.