Najmlajša hči Ela pokazala veliko iznajdljivosti

Branko Đurić skupaj s hčerama v novem filmu

N. K./revija Lady
2. 1. 2022, 07.55
Posodobljeno: 2. 1. 2022, 07.56
Deli članek:

Filmsko dogajanje odlično predstavlja mesto Sarajevo, v njem pa Đurovi hčeri odigrata vlogo turistk, dveh Slovenk v bosanskem mestu.

Osebni arhiv
Na premieri filma Deset v pol v Kranju je Branko Đurić - Đuro ponosno poziral s svojima hčerama.

Kljub epidemiji filmski ustvarjalci niso mirovali. Eden zadnjih novih filmov, posnet letos maja v Sarajevu, je film Deset v pol režiserja Danisa Tanovića. V njem ima glavno vlogo odlični Branko Đurić, ob njem pa zaigrata tudi njegovi hčeri Zala in Ela.  Filmsko dogajanje odlično predstavlja mesto Sarajevo, v njem pa Đurovi hčeri odigrata vlogo turistk, dveh Slovenk v bosanskem mestu. Na premieri filma sta se očetu tako na odru pridružili in pozdravili gledalce tudi najmlajši članici družine Đurić.

Vloga filmskih zvezd jima odlično pristaja, njun oče pa je vesel tudi, da z njim delita ljubezen do Sarajeva. Tako je letos maja 16-letna Ela pripotovala v Sarajevo k očetu le na tridnevni obisk, odigrala svojo vlogo v filmu, potem pa je tako uživala, da je v Sarajevu kar ostala. Šolanje, obiskuje namreč British school v Ljubljani, je nadaljevala v sarajevski podružnici te šole, zaključila letnik in v bosanski prestolnici ostala do konca junija. Đuro je nad iznajdljivostjo svoje najmlajše članice družine navdušen.