Gregor Čeglaj

Pravi, da ga prav vsak Slovenec prepozna na cesti

Eva Jandl
30. 9. 2021, 05.32
Deli članek:

Že skoraj dva meseca sta minila od zaključka šova Sanjski moški, a Gregor Čeglaj se še vedno ne more sprehoditi po ulici, ne da bi ga kdo ogovoril.

Osebni arhiv
Ljudje bi se z njim družili ure in ure, pravi o napornih oboževalcih.

»Prepoznavnost je morda pet odstotkov manjša kot takoj po šovu Sanjski moški,« nam je povedal Gregor Čeglaj, ki je pustil službo, ki jo je opravljal pred šovom, in se posvetil družbenim omrežjem, kjer deluje kot vplivnež. Hkrati upa na službo v medijih, najraje kot novinar. Pravi še, da ga ljudje povsod prepoznajo in so do njega zelo prijateljski – da se kaj takega utegne zgoditi, so ga opozorili že pred začetkom šova. »Vsak Slovenec me prepozna, je pa zanimivo: oni mislijo, da sva prijatelja, ker so me videli po televiziji, jaz pa prvič vidim to osebo. To moram imeti v glavi, da se lažje prilagodim, sicer bi se mi zdelo zelo čudno. Na to se me opozorili tudi na Pop TV – ko te nekdo gleda v spodnjih hlačah, kako si doma, se mu zdi, da te dobro pozna in tako tudi pristopi do tebe. Resnica je seveda drugačna.«

Miro Majcen / POP TV
Anja bo delala kot vremenarka na televiziji; dela na televiziji pa si želi tudi Gregor.

ŠE VEDNO SAMSKI

Gregor se na takšne situacije še ni čisto navadil. »Lahko je naporno, saj ljudje nimajo meje, kaj lahko in česa ne smejo. Včasih bi bili kar z mano ure in ure, znajo biti tudi tečni,« nam je še zaupal. Čeprav ljubezni v šovu ni našel, je postal prepoznaven medijski obraz, čeprav to ni bil njegov namen, kot vedno poudari, ampak najti ljubezen.