NEVERJETNO

Nista prišla na sprehod, kar je razjezilo kraljico

N.S.
27. 12. 2019, 19.04
Posodobljeno: 27. 12. 2019, 21.24
Deli članek:

Zakonca Harry in Meghan sta prekinila večletno tradicijo, ko se nista udeležila tradicionalnega božičnega sprehoda. Kraljica je njuno fotografijo tudi uradno umaknila iz pisarne.

Profimedia
Kraljica na tradcionalnem božičnem sprehodu

Vsako leto se člani britanske kraljeve družine že po tradiciji odpravijo na jutranji božični sprehod do cerkve, na katerem pa sta letos manjkala dva pomembna člana, princ Harry in Meghan Markle.

Informacija o odsotnosti vojvode in vojvodinje je hitro postala najbolj vroča informacija na Otoku, čeprav sta zakonca Susseška svojo kraljevo in obenem družinsko dolžnost tokrat zanemarila zaradi predhodnega pojasnila, da se bosta med letošnjimi božičnimi prazniki odpravila v Združene države Amerike, na obisk k Meghanini mami Dorii Ragland. Spomnimo, da so iz Buckinghamske palače že v začetku novembra sporočili, da bosta Harry in Meghan letos manjkala za božič, saj sta si vzela šest tednov dolgo obdobje, ko si bosta vzela čas zase in svojo družino.

KRALJICA UMAKNILA FOTOGRAFIJE

Harry in Meghan sta bila v zadnjem letu pogosto glavna krivca, da so člani britanske kraljeve družine pristali na naslovnicah, s čimer sta razjezila tudi kraljico. Morda je prav zaradi vsega, kar se je dogajalo zadnje čase, kraljica Elizabeta ob svojem letošnjem božičnem govoru s svoje mize umaknila njuno fotografijo. Princ Harry in Meghan Markle pa nista edina »grešna kozla«, saj je kraljica umaknila tudi fotografijo princa Andrewa. Čeprav kraljica nikoli ni javno izpostavila svojega razočaranja nad katerimkoli članom, je bila njena gesta sama po sebi dovolj zgovorna in pomenljiva. Poznavalci britanskega dvora pravijo, da je to velika prelomnica in da zdaj samo čakajo, kaj bo kraljica storila naslednjič in kako bo še »kaznovala« svoje potomce ...

Profimedia
William in Kate z otroki sta zablestela na božičnem sprehodu.