zaljubljena do ušes

Pevka Lana je partnerja dolgo skrivala, zdaj pa ga je le pokazala

T.P.
21. 12. 2018, 20.49
Deli članek:

Hrvaški pevki nasmeh sploh ne izgine z obraza. In to ne samo zaradi njenih poslovnih uspehov, temveč tudi zaradi sreče v zasebnem življenju.

Instagram
Lana Jurčević in Filip Kratofil

Ta sicer traja že kar nekaj časa, a je pevka svojega partnerja vse do začetka tega meseca uspešno skrivala pred očmi javnosti.

Vse dokler ni na instagramu objavila skupnega posnetka s popotovanja po Avstraliji. »S Filipom Kratofilom sva skupaj že leto in pol. Vidite, kako dobro sem ga skrivala?« je za In magazin razkrila Lana Jurčević. Na vprašanje, zakaj je Filipu na posnetku zakrila obraz, pa je odvrnila: »Zato, da mi ga ne kdo ne vzame, moj bog! Moram paziti! Jaz se iskreno sama sebi čudim, pa tudi ljudje okoli mene so presenečeni, da sem objavila takšno fotografijo. Ne vem, ali bom kdaj še kakšno. Mogoče šele čez pol leta ali čez leto dni. Mislim, da je lepše, če teh stvari ne objavljaš prepogosto.« 

Mare Vavpotič
Čeprav Lana velja za eno najlepših estradnic z območja nekdanje Jugoslavije, se sama tega statusa otepa oziroma ne želi, da bi jo ljudje ocenjevali zgolj po videzu.

Lana je bila sicer – na veliko začudenje mnogih samska kar nekaj časa. »Življenje te preseneti, ko to najmanj pričakuješ. Prepričana sem, da se stvari vedno zgodijo, ko je človek pripravljen nanje. Meni so se stvari enostavno poklopile.«

Čeprav je Lana v Filipa Kratofila zaljubljena do ušes, pa o poroki še ne razmišlja. »Nazadnje sem o poročni obleki razmišljala, ko sem imela 18 let. Nisem pristaš formalnosti. Vsi dobro vemo, da je najpomembnejši odnos med človekoma, ne pa neki podpis,« je dejala za konec.