Več se je telefoniralo kot kuhalo

Znano, kdo se bo boril za obstanek v šovu MasterChef

D. B.
9. 3. 2017, 06.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Prva zmaga v MasterChefu dokaz, da so ženske boljše v komunikaciji kot moški.

Pop TV
V prvi kuharski tekmi so zmagale ženske.

»Recepte je zelo preprost ... Pomembna je komunikacija, tako kot v življenju,« je sinoči med prvo oddajo resničnostnega televizijskega kuharskega šova MasterChef ugotavljala manekenka Lea Plut, vodja ženske kuharske skupine.

S čim nas je v MasterChefu presenetila Natalija Kolšek? Kliknite tukaj!

Osem žensk, ljubiteljskih kuharic in znanih Slovenk, se je namreč v prvi oddaji tretje sezone kuharskega šova MasterChef pomerilo proti osmim moškim, ljubiteljskim kuharjem in znanim Slovencem, tokrat pod vodstvom Dušana Godunca. V izzivu »telefonček«, ki so ga na začetku oddaje predstavili sodniki Alma Rekić, Luka Jezeršek in Karim Merdjadi, so tekmovalci recept izmenično predajali. Pri tem so si pomagali s telefonsko govorilnico in telefončki. Recept je torej znotraj posamezne skupine potoval od ust do ust do zadnjega tekmovalca, ki je moral krožnik zaključiti.

Zmagovalna in varna skupina, ki se je bolj približala originalu, je bila tokrat ženska skupina, vendar varnosti niso bile deležne vse tekmovalke. Lea kot voja skupine je namreč morala izbrati najšibkejši člen. Odločila se je za Nino Plahčinski Drobne, ki se bo že danes zvečer skupaj s poraženci borila za obstanek v šovu.

Pop TV
Kuharji so recept predajali sotekmovalcem iz telefonskih govorilnic.