Priljubljen igralec

Po skoraj treh desetletjih zakona se ločuje ta zvezdniški par

D.K.
16. 9. 2023, 12.09
Posodobljeno: 16. 9. 2023, 16.03
Deli članek:

Igralec Hugh Jackman in njegova žena Deborra-Lee Furness naj bi se po 27 letih zakona ločila, poročajo ameriški mediji.

Profimedia
Hugh Jackman in Deborra-Lee Furness na teniškem turnirju v Wimbledonu

Po poročanju revije People je avstralski par izjavil, da sta bila "blagoslovljena, da sta skoraj tri desetletja preživela skupaj". "Najina pot se zdaj premika in odločila sva se za ločitev, da bi sledila svoji osebni rasti", sta za omenjeno revijo povedala zakonca. 

Posvojila sta dva otroka

Jackman in Furness sta se spoznala na snemanju televizijske oddaje Correlli leta 1995. Takrat je bila Furnessova že uveljavljena igralka, Jackman pa je ravno končal dramsko šolo. Poročila sta se aprila 1996 in kasneje posvojila dva otroka, ki sta zdaj stara 23 in 18 let. Furnesova je sicer stara 67 let in je 13 let starejša od 54-letnega Jackmana. 

Družina ostaja prioriteta 

Kot dodajata zakonca, je njuna "družina vedno bila in vedno bo njuna prioriteta".

"To naslednje poglavje sprejemamo s hvaležnostjo, ljubeznijo in prijaznostjo. Zelo cenimo vaše razumevanje in spoštovanje naše zasebnosti, ko se naša družina sooča s to prehodno dobo v vseh naših življenjih,« sta dejala in dodala, da je to njuna edina in zadnja izjava za javnost. 

Jackman ji je izkazoval ljubezen tudi na družbenih omrežjih

Jackman, najbolj znan po vlogi Wolverine v filmih X-Men in njihovih nadaljevanjih, ter vlogah v filmih Največji šovmen (The Greatest Showman) in Nesrečniki (Les Miserables), je na družbenih omrežjih pogosto delil utrinke iz njunega razmerja. 

Na njuno zadnjo obletnico poroke, ki sta jo obhajala aprila, je zapisal: "Ljubim te, Deb. Danes praznujeva najino 27. obletnico poroke. 27 LET!! Zelo te ljubim. Skupaj sva ustvarila čudovito družino. In življenje. Tvoj smeh, tvoj duh, velikodušnost, humor, drznost, nagajivost, pogum in zvestoba sta zame neverjetno darilo. Ljubim te z vsem svojim srcem."

Prav tako se je na družbenih omrežjih oglasil ob njuni srebrni obletnici poroke leta 2021, ko je dejal, da je njun zakon "naraven kot dihanje". 

Kot še navajajo tuji mediji, so par fotografirali skupaj julija na teniškem turnirju v Wimbledonu v Londonu, kjer sta spremljala dvoboj Carlosa Alcaraza in Novaka Đokovića.