Bo utišala govorice?

Melania se je oglasila, ne pa tudi pokazala

J.P.
31. 5. 2018, 09.01
Deli članek:

Vest o teorijah zarote je očitno dosegla ušesa prve dame Združenih držav Amerike.

Profimedia
Prva dama je v bolnišnici ostala do 19. maja.

Po operaciji ledvice 14. maja v bolnišnici Walter Reed danes mineva 20. dan, odkar je bila Melania Trump (48) nazadnje videna v javnosti.

Še naprej dela

Profimedia
Tako je pokazal na okno Bele hiše, s katerega naj bi na njih zrla Melania. Tam je ni bilo.

O govoricah na račun domnevno predolgega okrevanja smo že poročali. Te so očitno dosegle tudi prvo damo Združenih držav Amerike, ki se je včeraj le oglasila. "Vidim, da mediji s polno paro špekulirajo o tem, kje sem in kaj počnem. Brez skrbi, z družino sem v Beli hiši. Počutim se dobro. Še naprej delam za otroke in Američane," je zapisala na twitterju.

Včeraj popoldne jo je v zahodnem krilu Bele hiše opazil novinar CNBC Eamon Javers, njeno osebje pa je potrdilo, da je z njimi redno v stiku. Skupaj delajo na pobudah, dolgoročnih načrtih in prireditvah, kot sta kongresni piknik in proslave za dan neodvisnosti 4. julija. Vendar pa njena predstavnica za stike z javnostmi Stephanie Grisham ni namignila, kdaj jo bo mogoče spet videti v javnosti.

Zagotovila niso dovolj

Ker niti Melania niti Javers nista predložila slikovnega dokaznega gradiva, ne gre pričakovati, da bodo govorice potihnile. Zanimivo je tudi, da je presahnil tudi dotokov fotografij s strani Bele hiše. Prav tako še ni znan datum kongresnega piknika – lani so ga na eni od zelenic okoli Bele hiše priredili 22. junija.

Predsednik Donald Trump (71) je prejšnji teden dejal le, da se prva dama počuti dobro.