Nova prva dama ZDA

Razkrila je karte: kaj je v velikem intervjuju povedala Melania Trump

T.L.
14. 11. 2016, 09.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Donaldu Trumpu se je v intervjuju na televizijski mreži CBS pridružila tudi Melania.

Reuters
Melania in Donald.

Donaldu Trumpu se je med intervjujem, ki ga je imel s televizijsko mrežo CBS, pridružila tudi žena Melania. Na vprašanje, ali občuti živčnost ali napetost ob dejstvo, da bo kmalu prva dama ZDA, je odgovorila, da gre za prevzem velike odgovornosti ter da bo potrebno opraviti veliko dela. Ob tem je dodala, da "bomo delo opravljali vsak dan sproti."

Samozavestna, močna in zvesta sebi

"Zvesta bom sebi, bom močna, ostra in samozavestna. In poslušala bom sebe ter naredila, kar je prav in kar v sebi čutim, da je prav," je zatrdila v intervjuju. Donald Trump je dodal, da bo odlična prva dama. "Je močna, samozavestna in zelo topla." Prepričan je, da bo lahko naredila veliko dobrega.

Ker si je Melania za eno od področjih delovanja izbrala spletno nadlegovanje med otroci in mladostniki, je sledilo vprašanje o moževem načinu komunikacije na spletnim omrežjih, predvsem Twitterju. O moževem 'tvitanju' je dejala: "Včasih ga je to spravilo v težave, vendar pa mu je tudi pomagalo. Imel je neverjetno veliko sledilcev."

VIDEO: Trump z jasnim sporočilom: Prenehajte!

S Trumpom sta priznala, da ga je velikokrat okarala glede njegovega tvitanja med kampanjo in priznala, da jo je včasih poslušal, včasih pa ne.

Razkrila je del odnosa, ki ga imata s Trumpom. Dejala, da ga ves čas opominja, če z svojimi besedami ali dejanji prestopi mejo. Dodala je, da jo Donald sliši, vendar ne nujno upošteva, saj da je oseba, ki se odloča sama zase. "Je odrasel in se zaveda, da imajo dejanja posledice," je prepričana Melania.

Pred selitvijo tudi starši Melanie Trump

Melania se je že srečala z Michelle Obama in povedala, da med njima v času srečanja ni bilo nobenega nelagodja. Pojasnila je, da sta govorili predvsem o vzgoji otrok v Beli hiši in dodala, da je Michelle zelo topla oseba. Na vprašanje, ali se bodo v Washington preselili tudi Melaniini starši je dejala, da se to lahko zgodi. Da se bodo o tem še pogovorili.

Melania je zagotovila, da sta oba z Donaldom pripravljena na medijsko pozornost in kritike, s katerimi se bodo soočali kot predsedniška družina. Na vprašanje, ali se bo lahko še sprehodila po ulici, je odgovorila, da že zadnji dve leti tega ni mogla storiti in da se bo takšna situacija le nadaljevala na malce drugačen način.