Vznemirljivo

Valerija vam lahko pomaga do vrat, ki vodijo v pretekla življenja

P.K.
23. 11. 2018, 20.02
Deli članek:

Ljutomerčanka, ki je zaživela v Ljubljani, skuša uresničevati svojo poklicanost tako, da pomaga ljudem raziskovati preteklost in s tem razumeti sedanjost – to življenje.

Osebni arhiv
Regresoterapevtka Valerija Kutnjak je tudi pisateljica; napisala je knjigo Ne boj se! Spregovori in se osvobodi.

Valerija Kutnjak je strastna raziskovalka življenja, NLP-praktik, voditeljica meditacij, motivatorka za življenje, pisateljica in regresoterapevtka. 
Regresija in druge prakse, ki pomagajo pri osebnostnem razvoju, so jo pritegnile zaradi nenehno prisotnega vprašanja, od kod pozna odgovore na neka vprašanja, od kod neki občutki, če pa v tem življenju še ni imela izkušenj, ki bi ji to znanje oziroma emocije dale, sprožile. Prepričana je, da vse to sega v čase iz prejšnjih življenj.To je bil vzgib, da je začela raziskovati, in tako ji je na pot prišla regresija, s katero je našla mnogo odgovorov, ki jih je iskala. Odločila se je, da bo postala regresoterapevtka in do take izkušnje pomagala tudi drugim.

Zdaj Valerija vodi uspešno prakso, v okviru katere ima stik s tistimi Slovenci - in ni jih malo, ki bi radi vedeli, kdo so bili v prejšnjih življenjih.

Ali je regresija nevarna, kako teče in kaj so njeni učinki, izvedite že danes, obiščite https://trafika24.si/revija/svet24.