Poročni pari v paniki

V Polzeli pogorel priljubljen skedenj za poroke

M. T. V.
27. 6. 2023, 08.21
Posodobljeno: 27. 6. 2023, 08.32
Deli članek:

Ogenj je objekt popolnoma uničil, pari, ki so se nameravali tam poročiti, morajo na vrat na nos poiskati drugo lokacijo za izmenjavo prstanov.

PGD Ločica ob Savinji
Požar v Lavender Hill Eco Resortu

Včeraj je nekaj po deseti uri dopoldne zagorel objekt v naselju Dobrič, občina Polzela. Požar je izbruhnil v skednju posestva Lavender Hill Eco Resorta, priljubljenem luksuznem letovišču in znani lokaciji za poroke, ki so jih prirejali ravno v pogorelem skednju. Zakaj je do požara prišlo, zaenkrat še ni znano. »Gasilci PGD Andraž nad Polzelo, Ločica ob Savinji, Polzela, Braslovče, Žalec, Letuš, Gotovlje in Šempeter so popolnoma razvit požar pogasili. Ogenj je objekt velikosti 25 krat 10 metrov popolnoma uničil,« so zapisali na strani Uprave RS za zaščito in reševanje. Na srečo menda v požaru ni bil nihče poškodovan, materialna škoda pa je zagotovo velika.

Parki, ki so se nameravali tam poročiti, so seveda v šoku, saj morajo na vrat na nos najti novo lokacijo za svoj najlepši dan. »Pozdravljeni, ker nama je danes pogorela poročna lokacija na Polzeli - Lavender Hill Eco Resort, iščeva novo lokacijo za civilno poroko z 80 svati za ta petek, 30. 6. 2023. Kakršne koli informacije ter kontakti bodo dobrodošli! Hvala,« je zapisala ena od uporabnic Facebooka.