Mobilna verzija
13:39 23. november 2017

Najljubša žival pove prav vse o vaši naravi

S.N.Č.
0

Fotografije različnih živali so vse prijetne na oko, prav vsaka pa pripoveduje posebno zgodbo. Za katero od njih bi rekli, da vam je najljubša?

53d325f2b6fd49b90f77e9259269582c

živali Foto: arhiv svet 24

Izbira ljube živali veliko pove o vašem značaju.

Preverite torej, ali opisano drži tudi za vas.

Pes

Brez pomisleka ste izbrali psa, kajne? Dobro, morda ne ravno te pasme, ampak saj se razumemo. Slednje pomeni, da ste izjemno zvesta oseba. Lojalnost izkazujete zlasti ljudem, ki so vam blizu in ki jih imate radi. Po srcu ste dobri, čeprav morda včasih delujete nekoliko grobi. Ste precej intuitivna oseba, večkrat se je že izkazalo, da se lahko zanesete na svoje občutke.

Mačka

Ob tej prikupni muci ste se raznežili, mar ne? Kaj to pove o vas? To naj bi pomenilo, da ste na splošno zelo priljubljeni. Ljudje se dobro počutijo v vaši družbi, kar vam veliko pomeni. Vaše razmišljanje je modro, obzorja si širite tudi tako, da odkrivate nove stvari. Potovanja vam slikajo nasmeh na obraz, če bi bilo mogoče, bi si ogledali številne dežele sveta. Rutinsko življenje vam ne ugaja, dan si radi popestrite po svoje.

Lev

To je to, kajne? Lev, kralj živali. Tudi vi radi pritegnete pozornost, kjerkoli se pojavite. Niste siva miška, vi ste oseba, ki je rada v središču družbe. Vaši cilji so visoki, včasih segate malce predaleč, a vas to ne ovira. Znate izkoristiti svoje prednosti in talente, če slednjih nimate, pa se znajdete drugače. Tudi to je vaša prednost, ovire, ob katerih bi se drugi obrnili, za vas ne obstajajo.

Delfin

Delfini so tako čudovite živali, se strinjate? Navdihuje vas vse, kar je lepo in vam vzbuja prijetne občutke. Lahko bi rekli, da imate dober okus. Ste prijazne narave, uživate v družbi različnih ljudi. Nikoli ne iščete le sebi enakih. Ste modra in preudarna oseba, čeprav se morda včasih zdi, da vam več pomeni lepota kot tisto, kar se skriva pod površjem. Toda to ne drži, kajne?

Kit

Zanimivo je, da tako veličastna žival vzbuja občutke nežnosti. To o vas pove, da se ne počutite ogroženi, kadar vam kdo nameni kritiko ali vam poda mnenje, ki je drugačno od vašega. Popolnoma odprto sprejemate drugačen pogled na svet, jasno vam je, da ne moremo vsi ljudje tuliti v isti rog. Nase znate pogledati samokritično, zavedate se lastnih napak, vendar se zaradi tega ne prepuščate melanholiji. Kje pa, po naravi ste pravzaprav zelo zabavni.

Lisica

Lisica? Malce ste dvomili, ali naj jo izberete? Vedno dobite, kar želite, ali pa si pot do cilja poskušate izboriti na precej preračunljiv način. To ne pomeni, da ste drugim nevoščljivi, kje pa, ste pač dovolj pametni, da lahko cilje osvojite s pretkanim preskakovanjem osebnosti. Dobro veste, kaj si želijo drugi slišati. Prevevata vas strast in lahkoten korak. Kjer je volja, tam je pot – taka ali drugačna.

Značke: žival , test

Vaš prispevek