Reinkarnacija

Pet znakov, da ste že hodili po tem planetu

R.T.
2. 9. 2017, 08.53
Posodobljeno: 2. 9. 2017, 08.59
Deli članek:

Se vam ob kakšnem dogodku zazdi, da ste ga že doživeli? Vas mučijo nenavadni strahovi, pogosto sanjate iste sanje?

Profimedia

Vera v inkarnacijo je stara približno 3.000 let. Skupna je ljudem iz različnih kultur – Indijci, Kitajci, Tajci in Japonci verjamejo, da vsi doživljamo epizode iz preteklih življenj.

  1.       Sanje

Skozi sanje je mogoče dostopati do čustev, katerih se ne zavedamo, ko smo budni. Se vam je kdaj zgodilo, da se vam še iz otroštva pojavljajo iste sanje? Pogosto gre za spomine, največkrat ne ravno prijetne. Kar bi lahko pomenilo, da je v prejšnjem življenju nekaj ostalo nerazrešeno.

  1.       Deja vu

Doživel ga je že skoraj vsakdo – nenavaden občutek, da se nam je nekaj nekoč že zgodilo. Medtem ko nekateri trdijo, da gre za nevrološko disonanco, pa je to za druge znak, da obstajajo tudi druge dimenzije. Ali pa se le spomini na preteklo življenje, ki se nam vračajo.

  1.       Strahovi in fobije

Nekaterih strahov ni mogoče pojasniti. Številni verjamejo, da se fobije razvijejo iz strahov iz prejšnjih življenj, bodisi iz otroštva bodisi iz obdobja, ko je oseba že odrasla. Če ne poznate izvora nekaterih svojih strahov, obstaja možnost, da gre za neprijeten dogodek iz prejšnjega življenja, ki se vam v sedanjem kaže kot fobija.

  1.       Nepojasnljivi spomini

Spomini, ki jih ne znate pojasniti in nimajo ničesar s trenutnim življenjem, bi lahko bili odmev prejšnjega. Obstaja namreč veliko primerov otrok, ki so imeli zelo otipljive spomine na dogodke, ki so se jim zgodili v prejšnjem življenju.

  1.       Draž druge kulture

Če vas določeno zgodovinsko obdobje še posebej privlači, je mogoče, da ste ga izkusili na lastno pest. Ali pa bili pripadnik kulture, po kateri vas skomina še danes. Če vas privlači azteška kultura, bi to lahko bil znak, da ste ji nekoč tudi pripadali.