Načrtovan umor

Črna vdova ima novega ljubimca

uk
9. 7. 2017, 07.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Ukrajinska striptizeta, ki je osumljena, da je leta 2011 umorila svojega moža, si je spremenila ime, uživa v Španiji in si je morda že izbrala novo žrtev.

arhiv
Ganna Ziuzina

Ganna Ziuzina (38), ki so jo britanski mediji poimenovali kar črna vdova, si je našla novega milijonarja. In tudi tokrat gre za moškega iz Velike Britanije. Kot kaže, Ukrajinka pada na Britance, ki imajo nekaj pod palcem. Njenega novega fanta pa dejstvo, da je prvi mož umrl v precej nenavadnih okoliščinah, očitno ne skrbi.

SPOZNALA STA SE PREK SPLETA

Britanski poslovnež in milijonar Barry Pring je pred časom prek spleta spoznal Ganno, ki se je takrat preživljala kot striptizeta. Očitno je Ganna hitro omrežila srce Britanca, ki ji je, da bi jo zvlekel iz nočnih klubov, najprej kupil stanovanje in ji plačeval nekakšno rento, da je lahko pustila svojo »službo«. Čez nekaj časa se je Barry odpravil v Ukrajino in po dokaj kratkem času sta se Barry in Ganna poročila.

arhiv
Ganna in Barry

UMOR?

Prav na prvo obletnico poroke je Barry umrl v prometni nesreči. Po informacijah policije sta na večer obletnice spila kar precej vodke, nato pa je Ganna svojega moža, ki je bil takrat (leta 2011) star 47 let, pustila kar ob cesti, da bi počakal na taksi, ker se je ona morala vrniti po rokavice, ki jih je pozabila v restavraciji. Ko je odšla, je nesrečnega Barryja zbil tovornjak. Očividci so poročali, da voznik, ki je pobegnil s kraja nesreče, ni imel prižganih luči, prav tako ni bilo sledi zaviranja. Tudi tablice tovornjaka naj bi bile ukradene. Ukrajinska policija je zaključila, da je pač šlo za prometno nesrečo, Barryjeva družina pa je prepričana, da za vsem skupaj stoji Ganna.

arhiv
Poroka

NOVA LJUBEZEN

Ganna se je kmalu po pogrebu preselila v svojo vilo v Španiji (Costa del Sol), kjer uživa v soncu in morju. Spremenila si je tudi ime in se zdaj imenuje Julianna Moore. Poleg tega pa si je izbrala novega ljubimca in tudi tokrat gre za bogatega Britanca. Po informacijah britanskih medijev naj bi bil to geodet Ivan Lister. Sicer ni znano, koliko ima Ivan na bančnem računu, a če je številka visoka, je pametno, da je previden.