Napoved

Horoskop za nedeljo, 9. julija

W.Y.
9. 7. 2017, 06.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Dobra karma
Kaj lepega bo prinesel današnji dan?

OVEN - Na srečo se vaše težko in polno ovir obdobje zaključuje, tako da boste končno lahko zaživeli tako kot vi želite. Večina stresnih vplivov planetov, ki so vas spremljali se umika stran.

BIK - Veliko bolj boste slišali svoj notranji glas in imeli boste močnejšo intuicijo, ki ji bo vredno slediti, saj se vam takrat obetajo vznemirljive priložnosti. Več pozornosti boste namenjali ljubljeni osebi.

DVOJČKA - Sedaj imate priložnost, da razmislite o nečem novem, ter da pokažete, kaj znate in zažarite v popolnem sijaju. V večernih urah se vam obeta tudi poglobljeno razmišljanje.

RAK - Znašli ste se v nezavidljivih situacijah, še posebej kar se tiče medsebojnih odnosov. Čaka vas še nekaj sprememb, na katere boste lahko vplivali, oziroma se izognili njihovemu negativnemu vplivu.

LEV - Nekaj več opravkov boste imeli v odnosih z domačimi. Levova narava nas lahko naredi nekoliko bolj trmaste in svojeglave in poudarja stremljenje za drugačnimi željami.

DEVICA - Vaša notranja karizma in zunanje delovanje vas bo usmerjalo k boljšim dosežkom. Zamikalo vas bo tudi izobraževanje, o katerem pa bo treba še razmisliti.

TEHTNICA - Počasi prehajate na drug, višji nivo, ki vam prinaša več umirjenosti, harmonije in konkretnih rezultatov. Na udaru bo vaša privlačnost, zato se vam na ljubezenskem področju nakazuje nekaj zapletov.

ŠKORPIJON - Znašli se boste v situacijah, ki se odvijajo v vaši okolici. Vaše odločitve bodo premišljene, diplomatske in učinkovite, zato boste poželi tudi nekaj slave.

STRELEC - Resna, stabilna razmerja bodo na preizkušnji, zato bodite pozorni, da ne naredite kakšne večje napake. Najpomembneje bo, da ne prehitevate in da se znate vsaj delno prilagoditi.

KOZOROG - Zamikalo vas bo, da najdete odgovore na skrita vprašanja, zato se boste usmerjali v rešitve, ki vam prinašajo več stabilnosti. Ljubezensko področje bo mirovalo.

VODNAR - Presenečeni boste nad svojo zagnanostjo in motivacijo, ki bosta vsekakor s sabo prinesli tudi nagrado za vašo vztrajnost. Kljub prostemu času se boste v mislih ukvarjali z delom.

RIBI - Potrudite se, da boste gledali naprej in skoraj vse se bo zgodilo ob pravem času. Samski boste tokrat zelo zadovoljni, saj se vam obetajo nova poznanstva.