Napoved

Horoskop za ponedeljek, 26. junija

W.Y.
26. 6. 2017, 06.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN - Včasih si naložite preveč obveznosti, ki jih potem ne morete opraviti tako kot bi želeli. Zmanjkalo vam bo časa za ljubljeno osebo, iz česar se lahko razvije nekaj konfliktov.

BIK - Današnji dan se bo začel z nežnimi energijami, ki jih prinašajo planeti. Izžarevali boste notranjo lepoto, ki bo vplivala na ljudi okoli vas. Dobrodošli boste v vsaki družbi, kjer se boste pojavili.

DVOJČKA - Z malce samoobvladovanja ste lahko zadovoljni, saj bodo povečana delavnost, pogum in odločnost faktorji, ki vas lahko popeljejo daleč. Znebite se ležernosti.

RAK - Zbirate pogum za zbliževanje z osebo, ki vam ugaja, ali dejavnost, s katero bi spremenili ali popestrili vaš vsakdan. Še sami ne veste, da čudeži ne obstajajo, temveč se tokrat morate bolj potruditi.

LEV - Svoje obveznosti boste s pozitivno energijo brez težav obvladovali. S partnerjem se boste sporazumeli in uskladili obojestranske želje, kar vam bo zelo ustrezalo.

DEVICA - Končno se vas bo dotaknila spodbudna, hitra in topla energija, ki podpira vašo aktivnost in voljo. V današnjem dnevu se boste počutili v svojem najboljšem elementu.

TEHTNICA - Zopet ste preveč sumničavi in namesto da bi pogovor opravili na štiri oči, iščete pomoč na napačni strani. Zato se raje sprijaznite s tem, da boste danes nekoliko razočarani.

ŠKORPIJON - V današnji dan boste stopili nekoliko nesigurni vase in v svoja čustva. Vaše hrepenenje tokrat ne ostane neuslišano. Čustva boste izražali spontano in instinktivno.

STRELEC - Imate občutek, da je položaj na poslovnem področju že nevzdržen, saj naenkrat nikogar ne prepričate o svojem prav. Zato se tako na delu kot tudi v šoli raje ne izpostavljajte.

KOZOROG - Vpliv današnjega dne prinaša napredek v komunikaciji, nemir in določene novosti. Ključ do uspeha ne bo v tem, da boste probleme pometali pod preprogo, ampak jih aktivno reševali.

VODNAR - Ne berite med vrsticami, čeprav to obvladate. Tokrat bi vas vse skupaj utegnilo preveč obremeniti. V službi se osredotočite predvsem na tisto, kar počnete prvič.

RIBI - Vaše telo vas bo opozorilo na neko dogajanje, ki ne bo najbolj ugodno. Slabše počutje se bo lahko razvilo tudi v kaj več, če ne boste pozorni. Danes ne pretiravajte z ničemer.