Zanimivosti

Horoskop za sredo, 25.2.2015

M.J.
25. 2. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Dobra karma

OVEN – Vzemite si dovolj časa za vse, kar vas osrečuje. Prehitevanje vam ne gre prav dobro od rok, zato raje upočasnite ritem in se poskusite čim prej prilagoditi okolici. 
BIK – Današnji dan bo precej naporen, predvsem ker želite vse storiti in urediti naenkrat. Poskusite se otresti odvečnega pritiska, ki vas neprestano vleče k tlom in vas obremenjuje.
DVOJČKA – Določene osebe bi vas znale s svojim načinom komunikacije vreči s tira. Dobili boste vse več vabil za druženje, najbolj pa vas bo razveselilo povabilo nekoga, ki ga dobro poznate. 
RAK – Prizadevajte si ohraniti dobre odnose z vsemi, ki so v vaši bližini. Vsekakor vas spremlja želja, da bi se dogovorili nekoliko drugače, vendar bo ključno prilagajanje.
LEV – Dobili boste priložnost, da s svojim šarmom in privlačnostjo rešite določena pomembna vprašanja glede svojega statusa. Dan vam bo prinesel veliko razigranosti.
DEVICA – Najprej boste presenečeni, ker nečesa ne morete opraviti tako, kot ste si zastavili, toda končni izid bo vsekakor ugoden, čeprav boste utrujeni in naveličani vsega. 
TEHTNICA – Uspeli se boste zadržati pri pogovorih, ki bi lahko slabo vplivali na vas in vaše medsebojne odnose. Prijatelji vam bodo velika podpora tako v zasebnem kot v poslovnem življenju. 
ŠKORPIJON – Poslovno sodelovanje se bo končalo uspešno in takoj se bo pojavila nova možnost za zaslužek. Lahko se posvetite prijetnejšim rečem, morda ljubezni.
STRELEC –Z nekaterimi sodelavci ne morete najti skupnega jezika. Vsekakor dobro odprite oči in bodite pazljivi, saj bo nekaj čudnih vprašanj, ki vas bodo malce zmedla. 
KOZOROG – Ne poznate vseh spremenjenih okoliščin, zato se nikar preveč ne izpostavljajte. V ljubezni lahko začnete znova, posebno če si želite izboljšati odnos z drago osebo. 
VODNAR – Danes boste imeli manj energije. Vse se bo odvijalo nekako mimo vas. Pomembno je, da si vzamete čas zase. Počnite stvari, ki vas sproščajo in vam prinašajo boljše počutje.
RIBI – Ne povejte vsega, kar si boste mislili, še posebej če veste, da neka oseba tega ne želi slišati. Morda ne boste imeli prav, zato se najprej prepričajte, preden boste ukrepali.