Zanimivosti

Horoskop

M.J.
23. 2. 2015, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Dobra karma

OVEN – Naklonjeni vam bodo planeti, ki v sebi skrivajo močno potrebo po preobrazbi. To bo za vas nekaj posebnega, kar vas bo ponovno dvignilo in malce razbremenilo. 
BIK – Danes bo vse usmerjeno k vašim ambicijam in načrtom, ki bodo dosegli vrh. Poiskali boste osebe, ki vam bodo pripravljene pomagati in se z vami o vsem skupaj posvetovati. 
DVOJČKA – V današnjem dnevu bo oteženo sodelovanje, največje težave pa vam bo povzročala vaša drzna komunikacija. Pustite čustvom nekaj več svobode ali pa se bolj potrudite.
RAK – Strastno boste zagovarjali svoja stališča, tudi če se večina ne bo strinjala z vami. Neusmiljeno neposredni boste, težko vam bo, če svojih idej ne boste mogli popeljati do konca.
LEV – V vas se bo prebudil nemir in imeli boste nekaj težav z osredotočanjem in prilagajanjem. Razburjali se boste zaradi vsake malenkosti, primanjkovalo vam bo potrpežljivosti. 
DEVICA – Energija današnjega dne bo spodbujala intenzivnost, bojevitost in spremembe. V odnosih bo poudarjena napetost, vendar lahko z nekaj poguma rešite vse skupaj.
TEHTNICA – Ponudila se vam bo priložnost in končno boste izboljšali svoje prihodke, kar pomeni, da boste morali vložiti veliko svojega časa in energije. Pričakujete lahko tudi nezadovoljstvo.
ŠKORPIJON – Največ nejasnosti bo na zasebnem področju, kar vas bo obremenilo. Idealen čas za čiščenje in odstranjevanje neuporabnih stvari, ki jih imate doma, kar ne bo enostavno.
STRELEC – Delovali boste v skladu s svojo naravo globokega in intenzivnega doživljanja ter borbenosti za tisto, kar vam je pomembno, kar bodo opazili tudi ljudje v okolici. 
KOZOROG – Nekaj napetosti bo v odnosu z nadrejenimi, vendar je vse odvisno od vas in vaše prilagodljivosti. Prav je, da se postavite zase, toda pretirano upiranje bo prineslo le napetosti.
VODNAR – Kljub zelo intenzivni energiji in notranji napetosti se boste počutili zelo učinkoviti. Veliko borbene energije in praktične naravnanosti bo prinašalo dobre rezultate.
RIBI – Osredotočeni boste na poslovne premike in imeli boste dobre možnosti uresničiti določene cilje, ampak boste morali narediti korake, ki vas ne bodo ravno najbolj veselili.