Zanimivosti

Uničen Top Gearov bentley

A.Š.
8. 2. 2015, 08.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

V zadnji epizodi so se topgearovci podili po avstralskih cestah, a njihova zapuščina kaže temno plat zvezdništva.

Na spletu so se pojavile fotografije rumenega bentleyja continentala GT V8 S, ki ga je med snemanjem vozil Richard Hammond, iz fotografij in zapisa enega od zaposlenih pri Euromarque Brisbane, ki je fotografije objavil, pa je razvidno, da je ta avto precej zdelan.

Glede na to, kaj vse so avtomobili preživeli, se pravzaprav niti ne čudimo, da so bentleyju morali zamenjati motor, del vzmetenja, kar nekaj naj bi bilo ličarskih del, svoje pa je pustil tudi avstralski pesek.

Avto je bil last prej omenjenega podjetja, ki v Brisbanu prodaja še maseratije in alfe, najem rumenega lepotca pa so uredili na sedežu matičnega podjetja v Veliki Britaniji. Slišati je, da sta podobno usodo doživela še nissan GT-R in BMW M6 gran coupe.

A glede na to, da je Top Gear globalno najbolj gledana oddaja, si lahko privošči, kar želi. Tudi uničevanje vrhunskih izdelkov za zanimive zgodbe. Cena popravila v primerjavi z visoko gledanostjo ni primerljiva. S proračunom več milijonov funtov za eno oddajo tudi oranje po pesku z bentleyjem torej ni več problem.