Zanimivosti

Horoskop za petek 9.1.2014

R.T.
9. 1. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Neko vprašanje, ki vas je dolgo obremenjevalo, se vam bo naenkrat zdelo kot nekaj najbolj preprostega in dosegljivega. Dovolili si boste biti nežni in romantični.

BIK – Danes bodo prisotni izraziti nesporazumi, tako doma kot v poslovnem krogu. Nekoliko manj prepričljivi boste kot sicer, zato se raje nekoliko zadržite, da se komu ne bi zamerili. 

DVOJČKA – Nekaj vam očitno še ni jasno, čeprav se vse dogaja v tej smeri. Vzemite si dovolj časa za vse, ker so mogoči nepričakovani zastoji, ki vam bodo tik pred zdajci odvzeli čas.

RAK – Še vedno boste malce slabe volje, saj vam finančne težave ne omogočajo mirnega spanca in sproščenega življenja. Skušajte se iz nastale situacije nekaj naučiti. 

LEV – V današnjem dnevu boste začutili pritisk, da se morate na hitro odločiti. V teh okoliščinah boste začeli oklevati. Potegnite ven najboljše in videli boste, da bo prihodnost lepa. 

DEVICA – Naloga, ki vas čaka, je resnično težka, čeprav ste dokaj odločni. Trma se vam tokrat lahko obrestuje, saj boste dokazali, da ste imeli prav, ko ste trdili, da se nekaj nagiba v vašo smer.

TEHTNICA – Opravka, ki vam ga bodo naložili, se boste lotili na najboljši mogoči način, s pomočjo neke nove rešitve. Ljubezensko sporočilo bo še ena svetla točka v napornem dnevu.

ŠKORPIJON – Malce zmedeni in raztreseni boste. Umirjenost in čustvenost vas bosta vodili na področja, kjer se ne počutite najbolje in že nekaj časa iščete ustrezne rešitve. 

STRELEC – Danes se boste počutili nekoliko slabše kot sicer. Bodite previdni, saj se vas bo lahko lotil prehlad. Čutili boste, da vam primanjkuje moči in da ste utrujeni. 

KOZOROG – Storili boste nekaj, zaradi česar vam bo najprej nekoliko žal, potem pa se bo vseeno pozitivno razpletlo. Nasmehnite se, saj vam Luna prinaša veliko več energije.

VODNAR – Razočarani ste nad prijateljstvom, zato se boste danes obrnili na družinski krog, saj najbolj zaupate ljudem znotraj njega. Vprašajte se, ali se v vsem tem skriva tudi del vaše krivde.

RIBI – Poslovno področje bo prineslo nekaj zmede in napetosti. Niso vam všeč strogi načrti, vsekakor pa se boste dobro odrezali tudi pri težjih opravilih, ki bodo zahtevala zbranost.