Zanimivosti

VIDEO: Za božič so jih pozdravili Nezemljani

J.P.
5. 1. 2015, 11.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Nekatera polja ječmena v mehiški regiji Texcoco je nekdo na božični večer ozaljšal s krožnimi simboli. Nezemljani ali človek, množice so drle na kraj zločina.

Arhiv Svet24

Tovrstne stvaritve se širom planeta pojavljajo že več desetletij – nekateri so mnenja, da so ti pogosto velikanski in zapleteni vzorci sporočila bitij iz vesolja. Skeptiki jih, po drugi strani, pripisujejo človeškemu dolgočasju.

Arhiv Svet24

Kakorkoli že, novi krogi so v Mehiki pritegnili pozornost številnih radovednežev, zato so se nad njih, takoj ko je novica dosegla množice, zgrnile stotine ljudi in nepogrešljivi fotoreporterji. Vseeno pa skrivnost sedem hektarov velikega krožnega vzorca za zdaj ostaja nerazrešena.

Skrivnost sedem hektarov velikega krožnega vzorca za zdaj ostaja nerazrešena.

Čeprav je bilo nebo nad območjem, ki je od glavnega mesta Mehike, Ciudada de Mexico, oddaljeno približno petindvajset kilometrov, oblačno z občasnim deževjem, so čuječe oči domačinov na sveti večer vseeno uspele zapaziti več nepojasnljivih svetlečih se letečih predmetov.

Arhiv Svet24

In kot da bi jih obdaroval veseli mož v rdeči opravi, so jih zjutraj na bližnjem polju ječmena pričakale krožne formacije, ki so v navezi z nenavadnimi lučmi marsikaterega od njih pričakovano osupnile.

Arhiv Svet24

Nič nenavadnega torej, da se neimenovana domačinka v poročilu ni mogla izogniti Nezemljanom. Policisti so zbrali slikovno gradivo, preiskava pa še poteka.