Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 5.1.2014

G.G.
5. 1. 2015, 07.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Ne morete se znebiti občutka, da ste nekaj zamudili. Pri določenih zadevah ste naenkrat preveč analitični. Morda le zato, ker ne zaupate osebi, ki vas je že razočarala. 

BIK – Napetost, ki ste jo čutili pred kratkim, bo nekoliko popustila. Popazite le v odnosu z nekom, ki se še vedno izmika glede vajinih dogovorov. Ponudite mu še eno, in sicer zadnjo priložnost.

DVOJČKA – Prikupni boste in s svojo lahkotnostjo in očarljivostjo se boste nežno dotikali ljudi v svoji bližini. Naredite nekaj izjemno vznemirljivega in nepričakovanega ter uživajte.

RAK – Pri težavah z odnosi raje upoštevajte pravila sproščenega življenja, kot da bi pretiravali. Uživajte v športnih dejavnostih, ne zapirajte se v temne in zaprte prostore. 

LEV – Začudeni boste nad zanimanjem osebe, ki se do zdaj ni vpletala v vaše življenje. Konfliktu bi se sicer radi izognili, toda vse skupaj vas bo razjezilo in nekoliko vznemirilo.

DEVICA – Ugotovili boste, da ste se morda motili glede osebe, za katero si močno želite, da bi ostala v vašem življenju. Razvajajte se, lahko tudi prevzamete pobudo, posebno glede prijetnih dogodkov.

TEHTNICA – Mika vas oseba drugačnega značaja. Pravzaprav se odpira možnost, da začneta znova in si postavite drugačne smernice. Začetek bo nekoliko težek, nadaljevanje pa vsekakor obetavno. 

ŠKORPIJON – Današnji dan bo zahteval od vas, da iščete možnosti za zaslužek ali kako drugače urejate zadeve, ki so za vas pomembne. V partnerstvu bo nekaj nesoglasij.

STRELEC – Poslovne poti so končno obrnjene v pravo smer, obetajo vam več miru in harmonije. Ne smete zaspati in se potem prebuditi ter pritoževati, ko bo prepozno. 

KOZOROG – Imate veliko razlogov, da se ustavite in počakate na boljše priložnosti. Prepir se vam nikakor ne obrestuje, saj bi se utegnili ustaviti na sredi poti in razočarano odnehati.

VODNAR – Planeti so vam naklonjeni. Lahko se odpravite na pot ali začnete z nečim, kar je bilo za vas pretežko. V ljubezni hrepenite po pozornosti, obenem ste radovedni.

RIBI – Naj vas ne motijo občasni zastoji, saj vam bo premor pravzaprav všeč. Vsekakor pazite na besede, posebno z osebo, ki vam največ pomeni, saj sta trenutno oba občutljivejša.