Zanimivosti

Horoskop za petek, 2. 1.

R.T.
2. 1. 2015, 07.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Z denarjem bodite bolj previdni, saj je želja veliko, sredstva pa so žal omejena. V ljubezni boste za trenutek zašli v slepo ulico, ne veste več, kdo ima prav.

BIK – Po zvezdnih namigih prihaja čas ravnovesja, skladnosti in dobrih iztočnic. Raziskovanje in pridobivanje odgovorov boste nadgradili in se naučili nekaj novega. 

DVOJČKA – Danes bi se najraje izognili vsem obveznostim, saj boste imeli dovolj domačih opravil in se boste še posebej veselili sodelovanja družinskih članov pri umirjenih pogovorih.

RAK – Nekoliko se ustavite in preverite, kako napredujete v določeni zadevi. Morda boste storili nekaj majhnih napak glede števil in datumov. Ne ujemite se v past, temveč se hitro zberite.

LEV – Napredujete počasi, toda z zanesljivimi koraki. Tokrat se ne obremenjujte s tem, kako se bo nekaj, kar ni pomembno, razpletlo. Pustite času čas in se medtem zabavajte.

DEVICA – Vaše srce se bo zlahka vnelo, morda vas bo celo strah, kako se bo odzvala oseba nasprotnega spola. Strahovi so tokrat popolnoma neutemeljeni, zato se jim izognite. 

TEHTNICA – Današnji dan izkoristite za pogovore in posvetovanja. Lahko prevzamete pobudo, celo glede načrta, pri katerem je slabo kazalo. Tokrat ste bolje pripravljeni, zato ne obupajte.

ŠKORPIJON – Pričakujete ljubezenske novosti, toda dobili boste nekaj čisto drugega, kar vas bo presenetilo. Nadaljujte tudi načrte v povezavi s potovanjem, po katerem hrepenite. 

STRELEC – Vse boste pravočasno nadomestili, a le če boste pohiteli in se dobro organizirali. Nekoliko napeto bo, čeprav boste nazadnje našli nekaj pravih besed v pravem trenutku.

KOZOROG – Danes boste še kar dobre volje, čeprav ste še nekoliko utrujeni od preteklih dogodivščin. Vsekakor pazljivo izbirajte sogovornike in se ne zapletajte.

VODNAR – Pričakujte krajši zastoj v načrtih, saj vas misli zavajajo in vodijo v preteklost. Ne dovolite, da bi izgubili preveč časa. Bodite prilagodljivejši, saj se preveč oklepate preteklosti.

RIBI – Bolj kot z besedami boste komunicirali s kretnjami in pogledi, saj se boste želeli izogniti določenim pojasnilom. Zvečer boste hrepeneli po spremembi in začasni zamenjavi okolja.