Zanimivosti

Ta 31-letnik seksa s prababico!

A.K.
1. 1. 2015, 21.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Ste se kdaj vprašali kaj pravzaprav privlači mlajšega moškega na starejši ženski?

Vsi smo že slišali za ženske, ki iščejo mlajše moške – vendar, kaj pa tisti moški, ki norijo za 60 let starejšo ženko?

Kyle Jones (31) iz Georgie že od vedno privlačijo starejše ženske. Večino časa preživi tako, da zadovoljuje ženske, stare od 60 do 80 let. Zadnjih pet let se videva z 91-letno prababico Marjorie McCool.

Ne glede na 60-letno razliko v letih, uživata menda v neverjetno aktivnem spolnem življenju in očitno je, da se obožujeta.

Jones pojasnjuje njegovo nenavadno privlačnost, ki jo čuti do starejših žensk: »Vsaki možgani delujejo drugače, nekateri moški preferirajo blondinke, nekateri rjavolaske, nekateri drugi pa obožujemo starejše ženske. Rad imam vratne linije in gubice. Ženske se sekirajo glede svojih prsi, ki so se povesile, vendar jaz mislim, da naravni videz povešenih prsi, je najlepši. Res nisem pristaš plastičnih operacij.«

Očitno pa McCoolova ni edina njegova žanska, saj je znan potem, da se videva z več ženskami hkrati. Vozi jih na zmenke in občasno jih pelje tudi k njemu domov, da spoznajo njegovo 50-letno mamo.

Jones pravi tudi, da je to ljubezen do starejših žensk odkril že pri 18.letu in ne namerava dati priložnost mlajšim ženskam.