Zanimivosti

Horoskop za četrtek

R.T.
13. 11. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN - Razmišljali boste o določenih zadevah, ki jih morate v tem trenutku pustiti pri miru. Svojo pozornost usmerjate v napačne reči, zato boste konec dneva celo nekoliko razočarani.

BIK - Situacija na čustvenem področju vas močno obremenjuje in priznati si morate, da trenutno ne veste, kako jo rešiti ali se z njo soočiti. Najprej postavite sebe na prvo mesto.

DVOJČKA - Vse skupaj vas bo danes utrudilo. Preprosto se ne boste mogli sprostiti, kar pa je povezano tudi z družinskimi zadevami, kjer trenutno ni vse ravno najboljše.

RAK - Danes boste neodločni in muhavi. Nikakor ne boste našli skupnega jezika s prijateljem, ki je značajsko vaše nasprotje. Preložite sestanek ali srečanje, ki vas obremenjuje.

LEV - V družinskem krogu se boste danes izkazali s svojo prilagodljivostjo, ki bo gotovo vzor tudi drugim. Proti večeru boste pripravljeni tudi na več nežnosti in romantike.

DEVICA - Danes boste naleteli na novosti in predloge, ki bodo slišati silno zanimivi, toda vsekakor se držite jasnih dogovorov in zahtevajte, da vam posredujejo tudi droben tisk.

TEHTNICA - Imate dovolj moči, da opravite z vsemi obveznostmi in se odpravite na krajšo pot v prijateljskem krogu. Le romantike in strasti bo danes nekoliko manj, kot ste pričakovali.

ŠKORPIJON - Zanimiva izkušnja, ki jo boste doživeli v popoldanskih urah, vam bo povrnila zaupanje. Pomembno bo, da se umirite in najdete smisel v vsem, kar počnete.

STRELEC - Danes boste izredno zgovorni, nobenih zadržkov ali pomislekov ne boste imeli, kar bo še posebno všeč prijatelju nasprotnega spola, saj boste končno povedali vse, kar vam leži na duši.

KOZOROG - Pravih rezultatov ni od nikoder, vi pa se ves čas trudite, da bi uspeli ali napredovali. Ustavite se in preverite, kje delate napako, ter poiščite za vas lažjo in boljšo pot.

VODNAR - Na čustvenem področju boste poudarili svoje želje in misli, vendar to ne pomeni, da boste s tem dosegli izboljšanje. Vsekakor pa pohitite, da razložite situacijo, ki je ostala nedorečena.

RIBI - Planeti vam podarjajo dodatno energijo in spodbudo, s katero boste lažje prišli do želenega napredka na osebnem področju. Svojim obveznostim boste danes kos kot že dolgo ne.