Zanimivosti

Prižgal kamero in šokiran obstal, kaj počnejo sobarice v hotelih!

M.J.
12. 11. 2014, 12.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Ko naslednjič zapustite hotelsko sobo, se boste najverjetneje odločili, da zaklenete svoje osebne stvari. Zlasti če si boste ogledali spodnji videoposnetek, ki si ga je na YouTubu ogledalo že več kot milijon ljudi.

YouTube

Nek turist se je odločil pustiti vklopljeno kamero na svojem prenosniku, potem ko je zapustil svojo hotelsko sobo, da bi s tem preveril, kaj se ob obisku sobarice dejansko dogaja. Videoposnetek je nastal v nekem hotelu v ZDA, uporabnik Vince Stravix, ki je posnetek objavil na spletu, pa ni želel razkriti v katerem. » To se je zgodilo 5. novembra, vse stvari sem pustil v sobi. Verjamem, da tega več ne bom počel,« je zapisal ob objavi videoposnetka.

Posnetek se začne popolnoma običajno. Sobarica vstopi v sobo, odide v kopalnico, pobere umazane brisače in ji odloži na kup. Potem pa pregleda paket, ki je bil gostu dostavljen tistega jutra, pregleda njegovo igralno konzolo PS3 in videoigre.

Nekoliko kasneje ji je očitno postalo jasno, da jo nekdo snema, zato se je približala prenosniku, svoj obraz pokazala kameri, vendar jo kmalu zatem premami tablica. Odide in pospravi posteljo, vendar kmalu njeno pozornost pritegne vsebina gostovega kovčka.

Nato se ponovno približa prenosniku, Stravix pa trdi, da je poskušala vpisati neke podatke, med tem pa jo je vneto snemala kamera. Na koncu je dokončala začeto in se opravila iz sobe.

Videoposnetek je na spletu že sprožil pravi val negodovanja.