Zanimivosti

Prikrivajo nam! Decembra nas bo oplazil ogromen planet!

K.S.
11. 11. 2014, 12.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Ste že slišali za planet, ki bo za zmeraj spremenil življenje na Zemlji. Prav ta planet, ki naj bi se nam neizbežno približeval, je krivec za vse katastrofe, ki so v zadnjih mesecih prizadele Zemljo … Še huje – prehod tega planeta naj bi obrnil zemeljski magnetni pol in to že letos decembra!

YouTube

Facebook

In kaj se zares dogaja?

Najbrž nič, vendar tisti, ki verjamejo, da se Zemlji približuje Nibiru, ga vidijo skoraj povsod. Nemalo je torej objavljenih videoposnetkov in fotografij, ki krožijo po spletu in 'strašijo' nekoliko bolj naivne spletne uporabnike. Vendar pri vsem tem ostaja kanček radovednosti in vprašanje … kaj pa če je vse res?!

Na spletu obstaja kar nekaj Nibiru skupnosti, prek katerih se širijo te strašljive novice o prihajajoči katastrofi. Na Facebook zidu Nibiru skupnosti lahko spremljamo zadnje video prispevke, fotografije in objave, prek katerih nam 'strokovnjaki' sporočajo, kaj se bo v prihodnjih mesecih dogajalo, vendar le, če administratorji strani odločijo, da nas lahko sprejmejo v skupnost in nam tako razkrijejo resico.

YouTube

Nibiru kroži okoli našega sonca, vendar ker je njegova pot zelo eliptična, se pojavi le na vsakih 3600 let.

Sumerski zapisi

Sumerci, ki so bili odlični astronomi, so nam zapustili kar nekaj zapisov. Med temi pa naj bi bili tudi taki, ki so govorili o tuji 'rasi', ki se je s svojega umirajočega planeta naselila na našega. To naj bi bili Anunakiji, ki so zapustili svoj planet Nibiru. O tem je veliko napisal tudi Zecharia Sitchin, ki je celo življenje detajlno preučeval te zapise. Sitchin je leta 1976 objavil knjigo 12. planet, v kateri opisuje planet Nibiru in njegov vpliv na ostale planete v našem osončju, sploh na Zemljo. Sumerci so trdili, da se Nibiru nevarno približa Zemlji vsakih 3600 let in s svojim prehodom katastrofalno vpliva na naš planet.

Dragi bralci, če imate tudi sami kakšen podoben 'dokaz', nam ga lahko pošljete prek spodnjega vmesnika!

Joj, a že letos decembra?

No, nekateri sedaj trdijo, da se bo Nibiru prikazal že letos decembra in njegovemu prehodu bo sledila katastrofa. Na spletu so se že pojavili razno razni dokazi, ki naj bi bili pristni, vendar lahko skoraj z gotovostjo trdimo, da so le dobro narejene fotomontaže.

V vsakem primeru pa lahko rečemo, da je zgodba o tem planetu še kako zanimiva, sploh če so vam take tematike pri srcu in če radi odkrivate spletne strani, ki vas odpeljejo v neskončno vesolje in vam predstavijo nezemljska bitja …

Kar nekaj spletnih strani napoveduje, da se bo Nibiru prikazal letos decembra. V spodnjih videoposnetkih si lahko ogledate nekaj takih napovedi, ki vam bodo zaledenele kri v žilah (seveda le, če res verjamete) …