Zanimivosti

Horoskop za sredo 12.11.2014

R.T.
12. 11. 2014, 14.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Preprosto se ne morete izogniti določenim stvarem, ki vam niso všeč. Nekaj vas bo razjezilo in malce načelo vaše počutje. Kljub vsemu se boste zvečer posvetili partnerju.

BIK – Imate občutek, da lahko naredite marsikaj, o čemer razmišljate. Čim prej odgovorite na vprašanja, ki vam jih bodo postavili. V večernih urah se boste počutili odlično.

DVOJČKA – Polni boste nemira, ki vas bo vodil v še bolj čudno smer. Na poslovnem področju boste danes s težavo opravljali svoje delo, saj bodo vaše misli zmedene.

RAK – Zvezdni vplivi vam zagotavljajo družabnost in sproščenost. Kamorkoli boste šli, boste odlično sprejeti. Presenetili vas bodo s prijaznostjo, predvsem s prijateljskim in iskrenim pogovorom.

LEV – Prepričani boste, da vam bo po soočenju s prijateljem ali znancem laže, toda tako preprosto ne bo šlo. Treba bo počakati, da odnos dozori in da nasprotna stran razmisli.

DEVICA – Ne pustite se izzvati, saj se lahko vname prepir, v katerem boste potegnili krajši konec in razočarano odnehali. Niste še pripravljeni priznati, da nekaj delate zelo narobe.

TEHTNICA – Danes morate nameniti svoj čas tudi tistim, ki jih kar nekaj časa niste srečali. Ustavite se vsaj za hip in sprejmite kakšen zanimiv in nenavaden namig.

ŠKORPIJON – V službi boste naredili vse, kar je potrebno, nato se boste celo malce dolgočasili. Vztrajnost in iznajdljivost bosta pustili dober vtis pri nadrejenih in sodelavcih.

STRELEC – Doma danes ne boste našli pravega razumevanja. Z nekom od prijateljev boste izredno iskreni, vendar kljub temu ne boste prišli do bistva, ki bi vas pomirilo.

KOZOROG – Potrebujete več miru in sproščene komunikacije, saj ne morete razmišljati tako hitro kot v preteklih dneh. Tudi vi se lahko zmotite, čeprav se vam to dogaja zelo redko.

VODNAR – Danes se boste znašli pred zanimivo dilemo, ki vas bo usmerila v napredek in intenzivno razmišljanje o določenih zadevah. Odzovite se tistemu, ki vas vztrajno kliče in čaka.

RIBI – V ljubezni se preveč zanašate na samoumevnost, situacija pa je popolnoma drugačna. Bodite previdnejši, posebno z osebo, ki vam stoji ob strani in vas ves čas spodbuja.