Zabava

Šok v šovu Kmetija: Nov začetek: »Bila sem posiljena!«

A.M.
13. 11. 2014, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Jasmina se je odločila, da bo odkrita do sotekmovalcev šova Kmetija: Nov začetek. Zaupala jim je namreč skrivnost iz svoje preteklosti, ki pa je še kako živa.

Dragan Rakićević, Saša Srećković

Po več tednih skupnega življenja na kmetiji se je Jasmina odločila, da je čas, da sotekmovalcem zaupa temačno skrivnost iz svoje preteklosti. Tekmovalce je šokirala s priznanjem, da je bila posiljena. S tem je hotela razkriti tudi vzroke za svoje občasno nenavadno obnašanje.

»Upam, da boste zdaj razumeli, zakaj je moja samopodoba tako nizka, zakaj se je to zgodilo in zakaj se mogoče včasih delam norca sama iz sebe,« je povedala tekmovalcem in zatrdila, da ji je bivanje na kmetiji zelo pomagalo, saj se je naučila marsičesa o sebi, pa tudi o drugih. »To ni moja taktika, to je moja skrivnost, ki sem jo dva meseca nosila okoli,« je dodala, ob tem pa sotekmovalcem zaupa, da ne bo nihče od njih tako nesramen, da bi ta dogodek izkoristil.

»Jaz sem se v ta šov prijavila z razlogom, z razlogom sem tu, in ne vem, koliko časa bom še notri, in nočem, da to izveste prek pisma, ampak vam hočem pogledati v oči. Moja skrivnost je, da sem letos 9. januarja doživela posilstvo. To se je pač zgodilo. Štirinajst dni sem bila zaprta v sobi, nisem si upala iti ven, nisem si upala iti ven v avto, nisem upala iti v temo, bala sem se teme. To skrivnost sem zaupala eni osebi od tu, to je bila Žana.« (Ker je šla v temi od babe Torkle in je imela skoraj napad panike.)

Dragan Rakićević, Saša Srećković

»Jaz upam, da boste zdaj razumeli, zakaj je moja samopodoba tako nizka, zakaj se je to zgodilo in zakaj se mogoče včasih norca delam iz sebe. Velik napredek je, da sem si dvignila samozavest, tu notri sem se naučila marsičesa, ne samo o sebi, ampak tudi o drugih. Jočem se pa ne zato, ker sem po moje to obdobje že prebolela. Nekoč, ko bi me nekdo kaj vprašal, bi se tri dni jokala in ne bi mogla nikamor. Ne moreš se preseliti, težave grejo s teboj, problemi grejo s teboj; to mi je bila priložnost, da spoznam, kako sem močna in kako daleč lahko grem. Proti človeku nisem mogla nič, ker ima več denarja kot jaz, in lahko grem v tožbo, ampak je bogat, in sem se pod nosom obrisala. Jaz trpim, on pa veselo hodi okoli. In to ni moja taktika, to je moja skrivnost, ki sem jo dva meseca nosila okoli. Če bo kdo to izkoristil ... Upam, da nihče od vas ni tako žleht, da bi se spustil na ta nivo,« je Jasmina zaključila žalostno zgodbo o posilstvu.